Μάχη γιγάντων με νικήτριες τις παγκορασίδες του ΠΗΓΑΣΟΣ-1, λύγισαν & τα ΣΠΑΤΑ “ΓΑΙΑ”-1(video)

ΠΗΓΑΣΟΣ1, ΣΠΑΤΑ ΓΑΙΑ 3-2 copy

Η μάχη των γιγάντων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο χθεσινός αγώνας βόλλευ παγκορασίδων που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Νότου ανάμεσα στον ΠΗΓΑΣΟ-1 και τον ΑΣ ΣΠΑΤΩΝ ΄ΓΑΙΑ΄-1. Ήταν ένα αναμενόμενο ντέρμπυ μεταξύ δύο πολύ δυνατών ομάδων, για γερά νεύρα. 2-2 τα σετ και το αποτέλεσμα κρίθηκε στο ται μπρέικ όπου για μια ακόμα φορά το πάθος των αθλητριών του ΠΗΓΑΣΟΥ οδήγησε στη νίκη.

Τα ΣΠΑΤΑ αποδείχθηκαν δυνατός αντίπαλος βγάζοντας καλή άμυνα και πολλές φορές ήταν μπροστά στο σκορ, οι κοπέλες της Αγίας Παρασκευής όμως κατάφερναν και γύριζαν το αποτέλεσμα υπέρ τους. Πολύ καλά σερβίς και μπλοκ αλλά και δυνατά και έξυπνα καρφιά ήταν τα συστατικά του ΠΗΓΑΣΟΥ. Η ένταση στην κερκίδα ήταν στο αποκορύφωμα και η χαρά της νίκης οδήγησε τους γονείς και τους φίλους στα ύψη.

4η αγωνιστική για το πρωτάθλημα παγκορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ και συνεχόμενη νίκη για τον ΠΗΓΑΣΟ-1 και συνεχίζει αήττητος. Σε 36 αναμετρήσεις από το ξεκίνημά της σεζόν, οι ομάδες του Γιάννη Παύλου έχουν  μόνο 3 ήττες.

Η ομάδα παρουσιάζεται δεμένη, με καλές βάσεις, τεχνικές και δύναμη ψυχής ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει τα δύσκολα και τα τυχόν λάθη χωρίς να παραπαίει. Έχουν μπει οι βάσεις για μια μακρά και ανοδική πορεία.

ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-1 – ΑΣ ΣΠΑΤΩΝ ΄ΓΑΙΑ΄-1            3 – 2

Τα σετ αναλυτικά:  15-25,    25-23,   25-23,   17-25    και     15-10(ται μπρεικ)

 

Για τον ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-1

Προπονητής: Γ. Παύλου

Γυμναστής: Γ. Μαραγκός

Παίκτριες: Γκίκα Νεφέλη (Α), Μωραΐτη Αγγελική, Αγγελή Αριάννα, Οικονόμου Βίκυ, Παπανικολάκη Νεφέλη, Λιβιεράτου Νεφέλη,  Καλοκαιρινού Μαρία-Χριστίνα,  Χινοπώρου Βερονίκη, Παπακωνσταντοπούλου Χριστίνα,  Παπαδοπούλου Ελισσάβετ.

Για τον ΑΣ ΣΠΑΤΩΝ ΄ΓΑΙΑ΄-1

Προπονητής: Α. Παλατιανού

Παίκτριες: Σπυροπούλου Γ. (Α), Κούτσικου Ι., Τουντια Δ., Φράγκου Κ., Λουκά Μ., Νικολάι Α., Μαρκο Ι., Σκυλάκη Ε., Παπαδούλη Α., Παπαδούλη Ε.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σταυριαννουδάκης Σ. και Λάππας Δ.

Ακολουθούν το video της λήξης και φωτογραφίες του αγώνα.

.

.

ΠΗΓΑΣΟΣ1, ΣΠΑΤΑ ΓΑΙΑ 3-2α copy

ΠΗΓΑΣΟΣ1, ΣΠΑΤΑ ΓΑΙΑ 3-2β copy

ΠΗΓΑΣΟΣ1, ΣΠΑΤΑ ΓΑΙΑ 3-2γ copy

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook