Υπό τους ήχους σαξοφώνου η κοπή της πίτας του Συλλόγου Πευκακίων

πευκάκιαIMG_3223 copy

Υπό τους ήχους του σαξοφώνου του κ. Παπουτσή γραμματέα του Συλλόγου Πευκακίων “Η Αναγέννηση” πραγματοποιήθηκε σήμερα ηη κοπή της πίτας του συλλόγου στην αίθουσα του 9ου Δημοτικού σχολείου.

παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η ετήσια γενική συνέλευση όπου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής. Ο πρόεδρος κ. Μπακογιάννης αναφέρθηκε στα έργα που κατασκευάζονται στην περιοχή όπως ο βρεφονηπιακός σταθμός, η πεζογέφυρα Γελαδάκη και ο αγωγός ομβρίωνν στην οδό Ζαΐμη. ενημέρωσε για τα έργα που αναμένεται να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ όπως η παιδική χαρά στην Ησιόδου και το 6ο Γυμνάσιο. παρουσίασε τις δράσεις του συλλόγου κατά τη διάρκεια του έτους και αναφέρθηκε σε έργα “μικρά” όπως τα χαρακτήρισε αλλά σημαντικά για την καθημερινότητα των κατοίκων.

Για τα προβλήματα της περιοχής μίλησαν και κάτοικοι αυτής. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο πρώην Δήμαρχος κ. Γιαννακόπουλος, οι αντ/ρχοι κ. Παπαδοπούλου, κ. Κωστόπουλος, κ. Κωνσταντακόπουλος, ο επικεφαλής παράταξης κ. Γκιζιώτης, οι δημ. σύμβουλοι κκ Βλάχος, Γουργούλης, Μουστόγιαννης, ο πρ. δημ. σύμβουλος κ. Παπαμιχαήλ, από το Σύλλογο Τσακού ο κ. Μίχας και η κ. Κουτσουρά, από το Σύλλογο Κοντοπεύκου ο κ. Ματσούκας, από την Ένωση Γονέων η κ. Μπασακίδου, ο πατ. Σταύρος Τρικαλιώτης από τον ΙΝ Αγ. Αναργύρων και ο πρόεδρος του συλλόγου ανεγέρσεως του ΙΝ Αγ. Αναργύρων κ. Αρβανιτάκης.

 

IMG_3225 copy

IMG_3215 copy

IMG_3228 copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook