Χόρεψαν για τα καλά στο Τσακό

DSC01038

Και φέτος πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση του Χορευτικού τμήματος του Συλλόγου κατοίκων Τσακού στη φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής. Ο χώρος αποδείχτηκε μικρός, το φαγητό ήταν πεντανόστιμο αλλά αυτό που έκλεψε τη παράσταση ήταν το ατελείωτο κέφι των συμμετεχόντων!

Οι μαθητές έκαναν υπερήφανο τον δάσκαλό τους και δικαιολόγησαν τις πολλές ώρες μαθήματος που έχουν περάσει αφού με την πρώτη ευκαιρία σηκώθηκαν και επέδειξαν τις ικανότητές τους μέχρι αργά το βράδυ!

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου κατοίκων Τσακού, η ομάδα Αλληλεγγύης του Συλλόγου καθώς και ο π. Δήμαρχος κος Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κος Μανώλης Κωνσταντακόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Σωτήρης Ησαίας καθώς και η νυν και η πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Σχολείων Αγ Παρασκευής κα Αύρα Καράμπελα και Σούλα Θεοδώρου αντίστοιχα.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook