Τον Δήμαρχο Χαλανδρίου κ.Κουράση και τον πρώην Δήμαρχο Πεύκης κ Καμάρα ειχε συνάντηση ο Β.Ζορμπάς

21OTA-PAIDXAR-PAP 013

Τον Δήμαρχο Χαλανδρίου-Πρόεδρο του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) κ. Γιώργο Κουράση και τον Γραμματέα του Συνδέσμου-πρώην Δήμαρχο Πεύκης κ. Παύλο Καμάρα υποδέχτηκε, στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής, ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014 σε προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας.

Στη συνάντηση μετείχε και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας &Παιδείας κ. Μανώλης Κωνσταντακόπουλος –Εκπρόσωπος του Δήμου μας στον Σύνδεσμο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης δόθηκε η ευκαιρία για γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και αποφασίστηκε η διεύρυνση της εποικοδομητικής και αποδοτικής συνεργασίας του Δήμου μας με τον Σύνδεσμο, μέσω της από κοινού διοργάνωσης Ημερίδας για την ενημέρωση του εμπορικού κόσμου της πόλης μας για το πρόγραμμα, τις δράσεις και την νέα διαδικτυακή πλατφόρμα που δημιούργησε ο Σύνδεσμος με στόχο την προβολή των τοπικών επιχειρήσεων στους πολίτες.

Συμφωνήθηκε επίσης η εφαρμογή της μελέτης που έχει ήδη εκπονηθεί στο Δήμο μας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο και στο πλαίσιο του «Πιλοτικού προγράμματος εξοικονόμησης ενέργειας στους Δημοτικούς Φωτισμούς» με σημαντική εξοικονόμηση ενεργειακού κόστους για την Αγία Παρασκευή.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook