Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στη συγκέντρωση φαρμάκων από το Δήμο και το ΣΚΑΙ

IMG_6541 copy

Για άλλη μια φορά ο κόσμος στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια του Δήμου Αγίας Παρασκευής και του ΣΚΑΙ να συγκεντρώσουν φάρμακα και υγειονομικό υλικό για τους συνανθρώπου μας που αδυνατούν να τα προμηθευτούν.

Από τις 12:00 το μεσημέρι (18/4/14) έξω από το Κοιμητήριο Αγίας Παρασκευής είχε στηθεί ειδικό κίοσκι για τη συγκέντρωση φαρμάκων για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου. Πολλοί συνδημότες μας ευαισθητοποιήθηκαν και από νωρίς είχαν ήδη συγκεντρωθεί τέσσερεις μεγάλες σακούλες με φάρμακα. Η προσέλευση συνεχίζεται και  έως τις 4:00 το απόγευμα όποιος επιθυμεί, έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει στην προσπάθεια.

IMG_6546 copy

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Κοινωνικό Φαρμακείο το λειτουργεί το ΔΡΑΣ.Ε με δύο φαρμακοποιούς και έναν κοινωνικό λειτουργό. Μέλη του Δ.Σ. του ΔΡΑΣ.Ε έδωσαν το παρόν σήμερα  προσφέροντας φάρμακα.

Οι καιροί είναι δύσκολοι και συχνά ακούμε και διαβάζουμε για συνανθρώπους μας που λόγω οικονομικής στενότητας, χάνουν τη ζωή τους γιατί δεν μπορούν να αγοράσουν τα φάρμακα που έχουν ανάγκη. Όμως στην Υγεία, όπως δηλώνει και το σύνθηκα αυτής της δράσης, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Στην προσπάθεια αυτή συνδράμουν ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς, δημοτικοί παράγοντες και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Κάνεις ας μην μείνει αμέτοχος, το ελάχιστο για μας μπορεί να είναι ζήτημα ζωής για κάποιον άλλο.

 

ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ: Τελικά συγκεντρώθηκαν 10 μεγάλες σακούλες με φάρμακα.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook