Η “Συμμαχία Ευθύνης” εγκαινίασε το εκλογικό της κέντρο (video)

IMG_7091 copy

Β. Γιαννακόπουλος: “Θέλω να φέρω το μετρό στην Αγία Παρασκευή”

Για μια ακόμα φορά ο Βασίλης Γιαννακόπουλος δικαίωσε το επίθετο “επικοινωνιακός” (και χαρισματικός θα συμπληρώναμε εμείς) που του έχει αποδοθεί από πολλούς.

Στην συγκέντρωση για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Συμμαχίας Ευθύνης, κατάφερε για μια ακόμα φορά να συγκεντρώσει πλήθος δημοτών, σχεδόν όσους είχε και ο νυν Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς στα δικά του εγκαίνια.

IMG_7112 copy

Ξεκίνησε ευχαριστώντας τους παραβρισκόμενους, τόσο τους απλούς δημότες όσο και τους επίσημους προσκαλεσμένους μεταξύ των οποίων βρισκόταν και ο Αντιπερ/ρχης Βορείου Τομέα κ. Κων/νος Μανιάτης. Ευχαρίστησε επίσης την κ. Ελένη Δάβαρη και τον κ. Κων/νο Στεροδήμα για την στήριξή τους. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με τους δύο πολιτικούς του αντιπάλους. Για τον νυν Δήμαρχο μίλησε για απευθείας αναθέσεις και για έργα που είχε αρχίσει ο ίδιος, τα συνέχισε ο Δήμαρχος και ακόμα δεν έχουν τελειώσει. Για μία ακόμα φορά ακούσαμε την ανάλυσή του περί της οικονομικής κατάστασης στην οποία παρέδωσε τον Δήμο, για χαμένες υπηρεσίες, για την ανάπλαση της οδού Αγίου Ιωάννου, για χαμένα απαλλοτριωμένα οικόπεδα, για το κολυμβητήριο, τις συγκοινωνίες και για το Δημαρχείο προτείνοντας διεκδίκηση γραφείων στο κτήριο της πρώην ΕΡΤ για εγκατάσταση υπηρεσιών του Δημαρχείου και αξιοποίηση του χώρου που θα γινόταν το Δημαρχείο με άλλο τρόπο (!).

Μίλησε και για τον έτερο πολιτικό αντίπαλο κ. Γιάννη Σταθόπουλο, λέγοντας ότι προσπαθεί να κάνει ένα διπολικό κλίμα μαζί με τον κ. Ζορμπά, αλλά δεν θα τα καταφέρει.

Στη συνέχεια παρουσίασε έναν-έναν τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου του που αποτελείται από παλιούς και γνώριμους, αλλά και νέους τόσο σε ηλικία όσο και σε πολιτική εμπειρία ανθρώπους. Ευχαρίστησε τον κ. Δημήτρη Αλεφαντή που είναι δίπλα του και βοήθησε να δημιουργήσουν την νέα αυτή παράταξη.

IMG_7183 copy

Και τελευταίο άφησε τον κ. Κώστα Κατσάρα ο οποίος αποφάσισε να συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές ενισχύοντας τον κ. Γιαννακόπουλο και ο οποίος ήταν φανερά συγκινημένος.

IMG_7355 copy

Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε ο αγιασμός που τελέστηκε από τον πατέρα Σταύρο Τρικαλιώτη του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων.

IMG_7158 copy


—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook