Πρωτομαγιάτικο γλέντι με την “οικογένεια” του ΠΗΓΑΣΟΥ (video)

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2014α copy

Πρωτομαγιάτικο πάρτυ ρεφενέ από την οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ έγινε σήμερα στο πρ. στρατόπεδο Σπυρούδη. Γονείς, παιδιά, προπονητές και φίλοι διασκέδασαν, με πλούσιο φαγητό, μουσική και παρεΐστικη ατμόσφαιρα. Ήταν μια ευκαιρία να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε ευχές και ιδέες και τα παιδιά να παίξουν μέσα στη φύση.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2014β copy

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2014γ copy

Γευτήκαμε σπιτικά φαγητά, αναψυκτικά και κρασί που έφερε η κάθε οικογένεια. Οι ψησταριές είχαν στηθεί από νωρίς, και το κέφι για γλέντι και φαγητό δεν άργησε να έρθει. Επίσκεψη μας έκαναν ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς και νυν και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2014ε copy

Μην βλέπετε τον πρόεδρο του σωματείου κ. Σίμο Αντωνίου σε απραγία, πρώτος ήρθε και τελευταίος έφυγε και φυσικά βοήθησε σε όλα.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2014δ copy

Μας άξιζε κι εμάς μια φωτογραφία για τη βοήθεια που προσφέραμε.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2014στ copy

Το γλέντι τέλειωσε νωρίς το απόγευμα και όλοι βοήθησαν ώστε να καθαριστεί ο χώρος και να μην αφήσουμε πίσω μας σκουπίδια. Σεβαστήκαμε το χώρο που μας φιλοξένησε όλες αυτές τις ώρες και οφείλουμε να τον προσέχουμε, για να μπορούμε να τον χαιρόμαστε εμείς και τα παιδιά μας και όλοι οι κάτοικοι αυτής της πόλης.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2014ζ copy.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook