Ο Βασίλης Ζορμπάς ζήτησε τη δύναμη από τον Τσακό για να συνεχίσει και … την κέρδισε! (video)

omilia tsakos copy

Λόγω της αστάθειας του καιρού η ομιλία του υποψηφίου και νυν Δημάρχου κ. Βασίλη Ζορμπά που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στην πλατεία του Τσακού στις 5/5/2014, μεταφέρθηκε μέσα στο χώρο των ΚΑΠΗ στην πλατεία. Σε τίποτα δεν μείωσε αυτό την προσέλευση των δημοτών που θέλησαν να ακούσουν τον κ. Ζορμπά. Σύντομα ο εσωτερικός χώρος γέμισε αλλά ο περισσότερος κόσμος βρισκόνταν έξω από το κτίριο. Ένα σύνολο περίπου 450 ατόμων παρακολούθησε την ομιλία αψηφώντας τις ψιχάλες της βροχής  και το κρύο.

Η άμεση επαφή του κ. Ζορμπά με τους δημότες φάνηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά, όταν εκείνοι έκαναν διάλογο μαζί του και του έλεγαν όσο τους έλλειπε ο γιατρός Ζορμπάς. Εκείνος τους υποσχέθηκε ότι και ο Δήμαρχος Ζορμπάς θα είναι πάντα δίπλα τους και η πόρτα του είναι πάντα ανοικτή για όποιον τον χρειάζεται.

Στη συνέχεια τόνισε πόσο έχει αλλάξει η όψη του Τσακού με τις αναπλάσεις που έγιναν, παρουσίασε το πρόγραμμα της παράταξης “Αγία Παρασκευή, η πόλη μας”, επιγραμματικά αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν και γίνονται στην πόλη, δήλωσε ότι η Αγία Παρασκευή χρειάζεται περισσότερα σχολικά κτίρια, χρειάζεται και ένα Δημαρχείο που θα αντιπροσωπεύει την πόλη και θα εξοικονομήσει τα χρήματα των ενοικίων.

Αναφέρθηκε και στους συνεργάτες του τόσο αυτούς που είχε μέχρι τώρα κοντά του και φάνηκαν αντάξιοι της εμπιστοσύνης του, όσο και στους νέους που είναι αξιόλογοι άνθρωποι. Και πρότεινε σε όλους όταν θα ψηφίσουν να βάλουν τρεις σταυρούς για να μην αδικηθεί κανείς και να ψηφίσουν ανθρώπους που να αξίζουν. Εξήγησε ότι στο ψηφοδέλτιο θα μπορούσε να βάλει συγγενείς και φίλους για να δείξει ότι έχει πολύ κόσμο, όμως δεν το έκανε και προτίμησε ανθρώπους σοβαρούς, σωστούς και αξιόλογους.

Μία ακόμα συγκέντρωση που απέδειξε ότι ο Βασίλης Ζορμπάς εξακολουθεί να είναι κοντά στους δημότες, ότι δεν έχασε την επαφή με τους ανθρώπους όπως τότε που ήταν γιατρός στο ΙΚΑ και εξακολουθεί να είναι ο Βασίλης τους. Είναι ο ίδιος σεμνός και προσγειωμένος άνθρωπος, που ισορρόπησε το Δήμο και ο πρώτος Δήμαρχος μετά από χρόνια που έκανε πραγματικά έργα στην πόλη. Είναι ο επικεφαλής μιας παράταξης που τα μέλη της είναι έντιμα και εργατικά, σοβαρά και χαμηλών τόνων.

Ο Βασίλης Ζορμπάς ζήτησε τη δύναμη από τον Τσακό για να συνεχίσει και όπως φάνηκε στην χθεσινή συγκέντρωση, θα την έχει.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook