Ευτελής πολιτική πράξη από την παράταξη “ΝΙΚΗ των Πολιτών”

Σήμερα το πρωί βρισκόμενοι στην βράβευση των χορηγών στο Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου, γίναμε αποδέκτες αιχμηρών σχολίων από πολλούς παραβρισκόμενους.

Αιτία η εικόνα που βλέπετε…

φυλλαδια σταθοπουλου

Ενώ πραγματοποιούνταν μια σημαντική εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα, οι εκπρόσωποι της ΝΙΚΗΣ που ήταν εκεί, βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν προεκλογική κίνηση αφήνοντας τα φυλλάδιά τους πάνω στο πηγάδι…

Η εντύπωση που προκάλεσε σε όσους το είδαν ήταν η χείριστη!

Τα σχόλια και οι εκτιμήσεις που μας έκαναν, δεν μπορούν να μεταφερθούν γραπτώς. Απαράδεκτη συμπεριφορά, απαξίωση των ανθρώπων που βραβεύθηκαν σήμερα για τη μεγάλη προσφορά τους, η χρησιμοποίηση του χώρου από τη ΝΙΚΗ για προβολή.

Κανείς εκ των έτερων υποψηφίων κκ Ζορμπά, Γιαννακόπουλου και Μουστόγιαννη, που ήταν παρόντες, δεν έκανε  ανάλογη προεκλογική κίνηση.

Αυτοί λοιπόν είναι που ζητάνε την ψήφο σας! Αυτοί είναι που δηλώνουν σεβασμό προς τους δημότες -μόνο στα λόγια όπως φαίνεται! Αυτοί είναι που λυσσαλεώς επιζητούν την εκλογή τους με οποιοδήποτε τρόπο.

Η κατακραυγή ήταν εντονότατη και ορισμένοι συγκρατήθηκαν από τους ηρεμότερους για να μην δημιουργηθεί επεισόδιο.

Ευτελής πολιτική πράξη κοινωνικής ήττας – και όχι νικής!

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook