ΕΚΤΑΚΤΟ:Ξαφνική αποχώρηση του κ. Αλεξόπουλου απο την παράταξη “Μια γενιά μπροστά”

Πριν καλά καλά συνηθίσουμε τον κ. Αλεξόπουλο ως μέλος της παράταξης “Μια γενιά μπροστά”, μας ξαφνιάζει με την αιφνιδιαστική του αποχώρηση από αυτή!
Τι συμβαίνει άραγε;
Ποιοί είναι οι σοβαροί λόγοι που τον έκαναν να μείνει εκτός;
————–
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ του Υποψηφίου Δημοτικού Σύμβουλου Φώτη Αλεξόπουλου  από την Παράταξη «ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ μια Γενιά Μπροστά»
Alexopoulos Fotis
Συμπολίτες/σες 
Σας ενημερώνω  ότι  αποχωρώ από την παράταξη «ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ μια γενιά μπροστά» του Αλεξάνδρου Μουστογιάννη  ,  για σοβαρούς λόγους στους οποίους δεν μπορώ να αναφερθώ αυτήν την στιγμή, αλλά δεσμεύομαι  ότι θα σας ενημερώσω στο εγγύς  μέλλον.
Θεωρώ ότι  η αποχώρηση μου καθίσταται  επιβεβλημένη υπό  τις παρούσες συνθήκες  που υφίστανται στον  ως άνω  συνδυασμό , προκειμένου να διασώσω και το όνομα μου και την αξιοπρέπεια μου.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς  που από την πρώτη στιγμή βρεθήκατε δίπλα μου και να σας δηλώσω, ότι ο Προσωπικός αγώνας για το καλό της πόλης θα συνεχιστεί .
Αγία Παρασκευή  15/5/2014
Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
Φώτης Ν. Αλεξόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook