Μουστόγιαννης: Η συνένωση των δικογραφιών και η κατάθεση των θυμάτων

Αναδημοσίευση από το ereportaz.gr

Στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου ήταν το σημερινό ραντεβού (4/3/2024) μερικών εκ των θυμάτων του υποψήφιου δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Αλεξάνδρου Μουστόγιαννη καθώς συνενώθηκαν οι δικογραφίες!

Συγκεκριμένα, με εισαγγελική παραγγελία κλήθηκαν τα θύματα του πολιτικού άνδρα να καταθέσουν σε πταισματοδίκη. Υπενθυμίζεται, όπως έχουμε αποκαλύψει στη «Μ» ότι ο κ. Μουστόγιαννης έχει δαγκώσει κόσμο και κοσμάκη, τάζοντάς τους ΕΣΠΑ-μαϊμού ή διάφορα ανύπαρκτα προγράμματα, επικαλούμενος υψηλές κυβερνητικές γνωριμίες και την ανύπαρκτη σχέση του με υπουργούς όπως ο Κυρανάκης και ο Γεωργιάδης.

Στην εισαγγελία εκκρεμούσαν σε βάρος του ουκ ολίγες μηνύσεις αλλά μετά από εντολή του προϊσταμένου, Αντώνη Ελευθεριάνου, όλες οι δικογραφίες συνενώθηκαν με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος άνδρας (τον οποίο τίμησε ενώ βοούσε ο τόπος από τις αποκαλύψεις μας η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου) να βρίσκεται ένα βήμα πριν τον ανακριτή.

Πηγή: www.ereportaz.gr

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.