Δήμητρα Γαλανού: Η παραμονή μου στο σύλλογο νομιμοποιεί τα όσα έκνομα διαδραματίστηκαν 

Παρακολουθήσαμε με ιδιαίτερη ευαισθησία τις εκλογές του συλλόγου κατοίκων Τσακού την προηγούμενη Κυριακή, όπως και μας εξέπληξε το γεγονός της αθρόας συμμετοχής ψηφοφόρων, παρά την απόσυρση των τεσσάρων υποψηφιοτήτων, που, ομολογουμένως, έχουν ιστορία στα τοπικά δρώμενα της γειτονιάς μας.

Φίλοι, γείτονες έσπευσαν να ψηφίσουν για την εκπροσώπηση της γειτονιάς τους, κινούμενοι από το ενδιαφέρον τους για την υγιή συνέχιση ενός πολιτιστικού συλλόγου. 

Δυστυχώς, ορισμένοι προσπάθησαν και κατά το παρελθόν, αλλά και τώρα, καταφέρνοντας ο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας να καταντήσει κομματικός, γεμάτος παραταξιακά συμφέροντα και πάθη. 

Η απαξίωση ατόμων σε προσωπικό επίπεδο έριξε πολύ τον πήχη του αξιοπρεπούς ανταγωνισμού.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκλήθηκε από αυτηκοες μάρτυρες για διπλές εγγραφές μελών,  και για ψεύτικες διευθύνσεις που δόθηκαν, την ώρα των εκλογών.

Ως τελευταίο αναπληρωματικό μέλος του συλλόγου αυτού, με το ήθος και την εντιμότητα που με διακρίνει, αποσύρω τη συμμετοχή μου σε οιαδήποτε διαδικασία του εν λόγω συλλόγου και παραιτουμαι από μέλος αυτού, καθώς με την παραμονή μου, νομιμοποιω τα όσα εκνομα διαδραματίστηκαν την περασμένη Κυριακή. 

Ταυτόχρονα, ευελπιστώ στη δημιουργία μιας υγιούς ομάδας, με εκπροσώπους που διαμένουν στα πραγματικά όρια του Τσακού,  με μη διάτρητο καταστατικό και  σοβαρότητα στη διαδικασία της εγγραφής μελών, η απουσία των οποίων έδωσε σε ορισμένους το δικαίωμα να μετατρέψουν από πολιτιστικό, σε πολιτικό το σύλλογο της γειτονιάς μας.

Τέλος, ευχαριστώ όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους, διατηρώντας στο ακέραιο τη βούληση μου να σταθώ υπέρμαχος των προβλημάτων της περιοχής μου.

ΥΓ: Για όσους ισχυριστούν ότι η αποχώρηση μου είναι αποτέλεσμα της μη εκλογής μου, να υπενθυμίσω πως μπορεί να ήμουν τα τελευταία δύο χρόνια αναπληρωματικό μεν μελος, ενεργό δε. Υπεράνω πάσης προσωπικής φιλοδοξίας υπηρέτησα και θα υπηρετώ το δίκαιο, το νόμιμο και το ηθικό. 

Γαλανού Δήμητρα 

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.