Ανέβηκε τέταρτος ο Ηλυσιακός, 3-1 την Αγ. Παρασκευή

Σε ένα παιχνίδι που οι περισσότεροι θα θυμούνται εξαιτίας της… πρότασης γάμου που έκανε ο Λέκκας στην εκλεκτή της καρδιάς του πριν τη σέντρα, ο Ηλυσιακός επιβλήθηκε με 3-1 της Αγ. Παρασκευής και ανέβηκε στην τέταρτη θέση, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του Πρωταθλήματος.

Στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου έγινε ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν την υπεροχή σε ολόκληρη τη διάρκεια του ενενηντάλεπτου. Παρ’ όλα αυτά, η «Σάντα» ήταν εκείνη που προηγήθηκε με το… καλημέρα στο παιχνίδι, καθώς ο Μούζος σκόραρε με πλασέ μετά από… 13 δευτερόλεπτα αγώνα (0-1)! Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 17′ με δυνατό σουτ του Χαρίτου από θέση εκτός περιοχής (1-1), ενώ ακολούθησαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για την ανατροπή με αποκορύφωμα το δοκάρι σε κεφαλιά του Καλού στο 30′. Εν τέλει, το 2-1 έγινε στο 35′ με κοντινό πλασέ του Δημοσθενιάδη σε φάση διαρκείας. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 53′, ο Καλός σημείωσε με δυνατό σουτ στο «Γ» το γκολ που έψαχνε, με το σκορ να διαμορφώνεται στο 3-1 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Αργυροπουλος-Θεοδωρόπουλος (Κορίνθου)-Πηδιάκης (Δωδεκανήσου)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Τόλα, Χριστόπουλος (80′ Οικονόμου), Νικολόπουλος, Χαντζής, Σουβατζόγλου, Βρυώνης (46′ Τσέργας), Δημοσθενιάδης (46′ Κασσιανός), Χαρίτος, Καλός (67′ Γιαννόπουλος), Μακρίδης, Λέκκας (80′ Κράσι)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Αραμπατζής, Δημήτρουλας (58′ Νικολάου), Ζάχος, Πρίφτη (77′ Αντωνέας), Μιχαηλίδης, Μυτάκης, Κουτσουπιάς (65′ Χρυσανθακόπουλος), Τσινιάς (46′ Νικολαΐδης), Μπουμπουλλίμα (46′ Θεοδωρίδης), Δημητρίου, Μούζος.

Πηγή: soccerlive.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.