6ες ανάμεσα σε 70 ομάδες της ΕΣΠΑΑΑ οι παγκορασίδες του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ

παγκορασίδες-1 2014-05-27 copyπάνω από αριστερα: Καλοκαιρινού Μαρία-Χριστίνα, Παύλου Γιάννης(προπονητής), Οικονόμου Βίκυ, Παπανικολάκη Νεφέλη, Γκίκα Νεφέλη(Α), Αγγελή Αριάννα, Χινοπώρου Βερονίκη

κάτω από αριστερά: Παπαδοπούλου Ελισσάβετ, Παπακωνσταντοπούλου Χριστίνα, Λιβιεράτου Νεφέλη, Μωραΐτη Αγγελική.

——————————

Της Λένας Μαρκή

Μεγάλη επιτυχία για το volley του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Αγίας Παρασκευής.

Η ομάδα των παγκορασίδων-1 κατάφερε να κατακτήσει την 6η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ, δηλαδή 6η ανάμεσα στις 70 ομάδες Αθηνών και Ανατολικής Αττικής.

Αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για μία ομάδα που ξεκίνησε μόλις τον φετινό Φεβρουάριο με την έναρξη του πρωταθλήματος και κατάφερε να «δέσει» σε χρονικό διάστημα περίπου 4 μηνών, είναι πραγματικά ένας άθλος.

Οι δέκα αθλήτριες από την Αγία Παρασκευή έγιναν μια παρέα και προχώρησαν δυναμικά. Κουράγιο, δύναμη, αγωνιστικότητα, ευγενής άμιλλα, ήθος, χαρακτήρισαν την πορεία τους.

Στην α΄ φάση του πρωταθλήματος σπιντάρισαν και κατέκτησαν την 1η θέση αήττητες!

Στη β΄ φάση αντιμετωπίζοντας ισάξιες δυνατές ομάδες, έφτασαν στον αγώνα με τον “Φοίβο” Μελισσίων  που θα καθόριζε την πρόκριση ή όχι στο FINALFOUR. Δεν κέρδισαν την πρόκριση, κέρδισαν όμως τις καρδιές μας και την εμπειρία που θα τους δώσει φτερά την επόμενη χρονιά, στο επόμενο πρωτάθλημα.

Μαζί τους συμπαραστάτης ο πρόεδρος του σωματείου κ. Σίμος Αντωνίου, που ακολουθούσε σε όλους τους αγώνες. Στήριξε την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο μπορούσε. Μαζί τους και οι γονείς που δημιουργούσαν μια ζωντανή κερκίδα άσχετα από το αποτέλεσμα.

«Κορίτσια μπορείτε» μπορείτε να φτάσετε πιο ψηλά!

Καλή συνέχεια και πάντα νίκες.

 

Προπονητής: Γιάννης Παύλου

Τα 10 αστέρια: Γκίκα Νεφέλη (Α), Μωραΐτη Αγγελική, Οικονόμου Βίκυ, Αγγελή Αριάννα, Παπανικολάκη Νεφέλη, Λιβιεράτου Νεφέλη, Καλοκαιρινού Μαρία-Χριστίνα,  Χινοπώρου Βερονίκη, Παπακωνσταντοπούλου Χριστίνα,  Παπαδοπούλου Ελισσάβετ.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook