Ο Γιώργος Καραμέρος Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής

karameros g.Μετά την εκλογή της κ. Ρένας Δούρου ως Περιφερειάρχη Αττικής στις εκλογές του Μαΐου 2014, την Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Καραμέρος.

Στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Καραμέρος ευχαρίστησε όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και αυτούς που δεν τον ψήφισαν, γράφοντας τα εξής:

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που τιμήσατε με την ψήφο σας την μοναδική γυναίκα Περιφερειάρχη στην Ελλάδα Ρένα Δούρου και το συνδυασμό Δύναμη Ζωής που πέτυχε μαζί σας μια ανεπανάληπτη νίκη κόντρα σε διαπλοκή, μηχανισμούς και πελατειακά συστήματα.
Θέλω να διαβεβαιώσω όλους εσάς που για διάφορους λόγους δεν μας ψηφίσατε ότι θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν από 1ης Σεπτεμβρίου για την Αττική …και τις γειτονιές της.
Ιδιαίτερα για τους 12 Δήμους της Βόρειας Αθήνας (Κηφισιά Νέα Ερυθραία, Εκάλη Μαρούσι, Λυκόβρυση,Πέυκη Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία , Φιλοθέη Ψυχικό, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια, Μελίσσια Πεντέλη, Ηράκλειο, Χολαργός Παπάγος) που θα υπηρετήσω ως αντιπεριφερειάρχης δεσμεύομαι ο φυσικός πλούτος, οι δημόσιοι ελεύθεροι χώροι και ότι άλλο κάνει αυτή τη γωνιά της Αττικής ξεχωριστή, να παραμείνουν αναλλοίωτοι.
Τέλος οι Δήμαρχοι και πολίτες Α΄ και Β΄ κατηγορίας. Όλοι ίσοι, όλα στο φως
Αρχίζουμε…”

περιφερεια βορειου τομεα
Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αττικής

Βιογραφικό:

Ο Γιώργος Καραμέρος γεννήθηκε το 1974 στα Κάτω Πατήσια κοντά στον Άγιο Παντελεήμονα. Σπούδασε Δημοσιογραφία στην Αθήνα και το Λονδίνο. Το 1993 ξεκίνησε στο αθλητικό ρεπορτάζ από τις εφημερίδες Φως των σπορ και Sportime. Παράλληλα από το 1994 ως το 2011 εργάστηκε στην τηλεόραση του Antenna έχοντας περάσει από το αστυνομικό ρεπορτάζ του τμήματος ειδήσεων στο ελεύθερο ρεπορτάζ, την αρχισυνταξία και την παρουσίαση ενημερωτικών εκπομπών. Το 1998 αποκάλυψε το κύκλωμα εμπορίας βρεφών που υπήρχε επί χρόνια στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών δίνοντας την ευκαιρία σε εκατοντάδες ενήλικες τότε να αναζητήσουν τις αληθινές τους ρίζες. Έχει πραγματοποιήσει δεκάδες αποστολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, από τα πομακικά χωριά της θράκης μέχρι το σύμπλεγμα των νησιών Τόνγκα του Αρχιπελάγους της Πολυνησίας στον Ειρηνικό ωκεανό. Συμμετείχε επίσης στην δημοσιογραφική παραγωγή πολλών ντοκυμαντέρ.

Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2002. Έχει συνεργαστεί με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ξένιος 94.3, REAL FM 97.8, FLASH 96 και σήμερα παρουσιάζει δελτία ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον και μια δισεβδομαδιαία ψυχαγωγική εκπομπή με τίτλο “Εδώ Είμαστε”. Είναι διευθυντής του ειδησεογραφικού portal Blog.gr και συνιδρυτής του Greekfood.tv.

Συνεργάζεται επίσης με τον Πολτιστικό οργανισμό και του Δήμου Φυλής “Πάρνηθα” αλλά και την διεύθυνση περιβάλλοντος για οικολογικά θέματα. Διδάσκει επίσηςδημοσιογραφία στα εκπαιδευτήρια Όμηρος. Ασχολείται έντονα από τα φοιτητικά του χρόνια με την πολιτική οικολογία και το περιβάλλον, Αγαπά τις ατελείωτες συζητήσεις με φίλους, το μπάσκετ, τα ταξίδια και την Αττική που αγαπά ιδιαίτερα. Είναι μέλος του μορφωτικού συλλόγου Αγίου Θωμά Αμαρουσίου, των Φίλων του Δάσους Συγγρού Αμαρουσίου και μέλος των Οικολόγων Πράσινων από το 2009.

Κατοικεί τα τελευταία 20 χρόνια στο Μαρούσι και είναι στη ζωή μαζί από το 2003 με την συντηρήτρια αρχαιοτήτων και έργων τέχνης Τάνια Γκιώση. Μαζί της έχει δύο ζωηρά παιδιά, τον Παναγιώτη και την Έφη..

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook