Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο με θέμα την κυκλοφορία ΟΑΣΑ στην Αγία Παρασκευή

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014, με πρωτοβουλία του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης κ. Γραμματίδη και σε συνέχεια παραπόνων-καταγγελιών δημοτών , πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο συνάντηση εργασίας με θέμα την κυκλοφορία ΟΑΣΑ στην πόλη μας.

Στη συνάντηση μετείχαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς,  οι  Αντιδήμαρχοι, ο Διοικητής Διεύθυνσης Β/Α Αττικής, ο Διοικητής Τροχαίας Αγίας Παρασκευής , εκπρόσωποι του Σωματείου εργαζομένων ΟΑΣΑ, ο Πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ και εκπρόσωποι της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Βασικό άξονα της σύσκεψης αποτέλεσε η κυκλοφορία των αστικών λεωφορείων επί της οδού Αγίου Ιωάννου και ειδικότερα η επαναφορά της καθόδου του Β5 από την οδό Αγίου Ιωάννου αντί της οδού Ειρήνης.

Για να καταστεί αυτό εφικτό πρέπει να πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις :

1)                  Ο Δήμος να προχωρήσει στις αναγκαίες παρεμβάσεις και εργασίες διεύρυνσης του πεζοδρομίου επί της γωνίας Αγίου Ιωάννου και Ελβετίας προκειμένου να αποτρέπεται το παρκάρισμα οχημάτων.

2)                  Να ολοκληρωθεί η εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης επί της οδού Αγίου Ιωάννου.

Με την εκπλήρωση των παραπάνω προϋποθέσεων ,οι Αστυνομικές Αρχές δεσμεύτηκαν ότι θα λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα και θα προχωρήσουν στις ενδεδειγμένες ενέργειες ελέγχου στάθμευσης.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook