Μια εξαιρετική Τελετή Αποφοίτησης στο 2ο Γυμνάσιο. Ας μιλήσουν τα παιδιά (video)

IMG_9804 copy

Στο προαύλιο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, ανάμεσα στα δέντρα του Υμηττού, έγινε η Τελετή Αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄τάξης 2014, χθες το βράδυ. Μία εξαιρετική εκδήλωση με το συναίσθημα να ξεχειλίζει. Χοροί παραδοσιακοί και μοντέρνοι, τραγούδια, εικόνες και video από τη σχολική ζωή και τις θεατρικές παραστάσεις των παιδιών, έντυσαν τη βραδιά.

Σας παρουσιάζουμε μερικές τυχαίες σκέψεις, αναμνήσεις και ευχές των μαθητών που ακούστηκαν χτες, εικόνες και video.

Ας μιλήσουν τα παιδιά …

“πέρασα αξέχαστες και υπέροχες στιγμές που δεν θα ξεχάσω. Μέσα από τα μαθήματα κατάφερα να αναπτύξω τον δικό μου χαρακτήρα και να φτάσω σε ένα καλό μορφωτικό επίπεδο”

***

“οι στιγμές σε αυτό το Γυμνάσιο θα μας μείνουν αξέχαστες! Να ξέρετε ότι παρόλο που σας κάναμε την ζωή δύσκολη σας αγαπούσαμε”

***

“Τι να πρωτοσχολιάσω; Τους καθηγητές; Τους συμμαθητές; Τον διευθυντή; Ας αρχίσω από τους καθηγητές. Όπως όλα τα παιδιά πιστεύω, έτσι κι εγώ, είχα κάποιες αδυναμίες. Χωρίς να δώσω όνομα στις αδυναμίες θα πω ότι θα τις θυμάμαι για Πάντα. Συμμαθητές: οι πιο γεροί δεσμοί δημιουργήθηκαν εδώ. Με τις πλάκες μας, τον χαβαλέ μας και το απίστευτο γέλιο μας. Δεν νομίζω να ξεχάσω τις εκδρομές, τις αναμνήσεις, τις αποτυχίες, τις επιτυχίες. Θα ναι πάντα στη καρδιά μου.

ΜΟΝΟ 2ο

Με τεράστια αγάπη”

***

 “3 χρόνια στο 2ο Γυμνάσιο θα μου μείνουν αξέχαστα όχι μόνο επειδή το σχολείο μας είναι το ωραιότερο που έχω δει, αλλά και επειδή μέσα σ’ αυτό γνώρισα καθηγητές με παράξενους χαρακτήρες που δε θα ξεχάσω ποτέ”

***

“Ακόμα δεν πιστεύω ότι έφτασε η στιγμή που θα σας αποχαιρετήσω και θα συνεχίσω τα μαθητικά μου χρόνια χωρίς την παρουσία σας, τόσο εσάς όσο και των άλλων αξέχαστων καθηγητών. Θα αναγκαστώ να σας αποχαιρετήσω με ένα απλό “γειά” και μια απλή καλή συνέχεια, αλλά πραγματικά θα μείνετε αξέχαστοι και εσείς και οι υπόλοιποι καθηγητές! Πραγματικά θα μου λείψετε!!”

***

 2ο   Γέλιο

         Υπόσχεση

         Μνήμες

         Νοσταλγία

         Αγάπη

         Σθένος

         Ιδανικά

         Ομαδικότητα

                                                 ΓΙΑ   ΠΑΝΤΑ!

***

“Και σιγά-σιγά εγκαταλείπουμε …

Το γλυκύτατο αυτό γυμνάσιο φαντάζομαι πως μου χάρισε διάφορα, όχι άμεσα αλλά έμμεσα … Η γεύση που μου αφήνει είναι σίγουρα καλή, ευχάριστη. Μπορεί, κατά τη γνώμη μου να υπάρχουν αστοχίες όσο αφορά τον εκπαιδευτικό τομέα αλλά το σύνολο είναι αξιοπρεπεστατο.”

Είσοδος μαθητών – ομιλία Διευθυντή κ. Αθανάσιου Αναστασίου

.

Χορευτικά

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook