Χρυσό και Ασημένιο για την Αγία Παρασκευή στο 6ο Τουρνουά BEACH VOLLEY

beach volley 2014 copy

Την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο «Καράβι» στο Σχοινιά το 6ο Τουρνουά BEACH VOLLEY που διοργάνωσε το αθλητικό σωματείο ΜΕΣ Μαραθώνα.

Στο τουρνουά πήραν μέρος συνολικά 33 ομάδες των 3 ατόμων από όλη την Αττική. Η συμμετοχή ήταν εθελοντική με προσωπική αίτηση των αθλητριών.

Η Αγία Παρασκευή συμμετείχε συνολικά με 17 αθλήτριες  (5 ομάδες και 2 αναπληρωματικές παίκτριες) στην κατηγορία παγκορασίδες και συμμετείχαν με την ονομασία  ΠΗΓΑΣΟΣ.

Η διοργάνωση ξεκίνησε από τις 8πμ με τα διαδικαστικά, δήλωση αθλητριών, ενημέρωση, κλπ, συνεχίστηκε με τους αγώνες και έληξε περίπου στις 8μμ με τις απονομές των κυπέλλων.

Η συμμετοχή της Αγίας Παρασκευής στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού τα κορίτσια μας κατάφεραν να κάνουν τον τελικό «οικογενειακή υπόθεση». Δύο ομάδες από τις πέντε πήραν το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο, η ΠΗΓΑΣΟΣ-1 και η ΠΗΓΑΣΟΣ-2 αντίστοιχα.

Τις ομάδες αποτελούσαν οι αθλήτριες:

ΠΗΓΑΣΟΣ-1: Νεφέλη Γ.(Α), Νέλλη, Νεφέλη Λ. και Μαρία-Χριστίνα

ΠΗΓΑΣΟΣ-2: Αριάννα (Α), Αναστασία, Βερονίκη και Μαρία

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ όλων: ο κ. Γιάννης Παύλου που όλη την ημέρα ήταν δίπλα στα κορίτσια και μάλιστα στα ημιτελικά χρειάστηκε να κοουτσάρει δύο αγώνες παράλληλα και τα κατάφερε να φτάσει στη νίκη τις ομάδες του.

Τα κορίτσια έδειξαν απίστευτη δύναμη και αθλητική διάθεση και συμπεριφορά. Παρόλη την κούραση από τους επαναλαμβανόμενους αγώνες, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, το πίστεψαν και νίκησαν!

Δεν έλειψαν φυσικά και τα ευχάριστα διαλλείματα με βουτιές στη δροσερή θάλασσα του Σχοινιά, τόσο για αθλήτριες, όσο και για γονείς και φίλους που τις συνόδευαν.

Αξίζουν συγχαρητήρια και στις 17 αθλήτριες που πάλεψαν στο τουρνουά και στάθηκαν στο ύψος του σοβαρού αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας. Απέκτησαν έτσι μια πολύ σημαντική εμπειρία.

Οι υπόλοιπες αθλήτριες που συμμετείχαν ήταν:

Κωνσταντίνα, Μαριάννα, Ελεονώρα, Στεύη, Δάφνη, Ελισσάβετ, Χριστίνα,  Μαρίνα  και Σμαράγδα.

Συγχαρητήρια και στους διαιτητές που ήταν άψογοι, αλλά και στους διοργανωτές, αν και η ΜΕΣΜΑ μας έχει συνηθίσει σε καλές διοργανώσεις, αφού δεν είναι το πρώτο της τουρνουά, αλλά το έκτο και ευχόμαστε να συνεχίσει.










 





 

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook