Για ποιό τοπικό site αφήνει αιχμές ο πρόεδρος του ΣΕΡΔΑΠ κ. Σκαρλάτος;

dimitris skarlatos--Στο δημοτικό συμβούλιο στις 23/7/14, στα πλαίσια της συζήτησης για την παροχή ειδών ατομικής προστασίας από το Δήμο προς τους εργαζόμενους της καθαριότητας, μεταξύ των όσων ειπώθηκαν ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Δημήτρης Σκαρλάτος άφησε σοβαρές αιχμές για τοπική ιστοσελίδα την οποία και κατονόμασε. Αναφερόμενος στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής και στον τρόπο προμήθειας  των ειδών (μάσκες και γάντια) που θα χρειαστεί το σωματείο για να καθαρίσει το χώρο μετά, είπε τα εξής (όπως μας εστάλησαν από τον ίδιο):

“Δήμαρχε θα δώσει το Σωματείο της καθαριότητας από τη συνδρομή των μελών για να αγοράσει μάσκες και γάντια ειδικά για να καθαρίσουμε στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής, γιατί δεν μπορεί ο Δήμος να μας τα αποδώσει ακόμα λόγω διαφόρων προβλημάτων των προμηθευτών και θα μας τα επιστρέψει με ένα τρόπο χορηγίας. Και θα βγει ο καθένας που έχει μια φυλλάδα ή ένα σαιτ όπως το guide και θα γράφει διάφορες ανακρίβειες και θέλει αυτός να λέγεται δημοσιογράφος!”

Δημήτρης Σκαρλάτος

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter