ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ορκομωσία νέας Δημοτικής Αρχής στις 29/8 – Ποιοί τοποθετούνται και που

dhmarxeio

Η περίοδος των καλοκαιρινών διακοπών πλησιάζει στο τέλος της και στους Δήμους της χώρας ετοιμάζεται η αλλαγή ηγεσίας. Σύμφωνα με το νόμο, η νέα Δημοτική Αρχή πρέπει από 1ης Σεπτέμβρη να αναλάβει τα ηνία.

Πληροφορίες που συνέλεξε η ιστοσελίδα μας  τοποθετούν την ορκωμοσία της Διοίκησης Σταθόπουλου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014 και ώρα 11:00πμ.

Έως τότε θα έχουν οριστικοποιηθεί και οι τοποθετήσεις των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων στις Αντιδημαρχίες και στα Νομικά Πρόσωπα. Το images κατάφερε πρώτο να εκμαιεύσει θέσεις ευθύνης και ονόματα. Έγκυρες πληροφορίες – πάντα με κάθε επιφύλαξη για τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής – τοποθετούν την ηγετική ομάδα ως εξής:

 

Πρόεδρος ΔΣ: Γεράσιμος Βλάχος

Αντιδήμαρχος  Οικονομικών: Σπύρος  Παπαγεωργίου

«                  Διοίκησης: Κων/νος Χατζηανδρέου

«                  Κοινωνικής Πολιτικής : Ζωή Φωτεινού

«                  Περιβάλλοντος – Καθαριότητας: Γιάννης Σιδέρης

«                  Τεχνικών Υπηρεσιών & Κοιμητήριο: Ελισάβετ Πετσατώδη

 

ΠΑΟΔΑΠ

Πρόεδρος: Σωτήρης Παπαμιχαήλ

Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Βαλασιάδης

ΠΑΙΣΔΑΠ

Πρόεδρος: Μαργαρίτα Δημητρίου – Καβρουδάκη

Αντιπρόεδρος:  Αϊδινή – Παπασιδέρη Σοφία

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Πρόεδρος: Τερψιχόρη Γκιόκα

Αντιπρόεδρος: Μαρία Κοντοπούλου

 

Πρόεδρος ΔΕΠ (Δημοτική Επιτροπή Παιδείας): Παναγιώτης Γκόνης

Ο καιρός πλησιάζει, σχεδόν δύο εβδομάδες απέμειναν για να έχουμε την επιβεβαίωση. Όπως και να ‘χει, περιμένει σκληρή δουλειά τη νέα Διοίκηση και πλέον θα πρέπει να γίνουν τα λόγια, πράξεις. Όσοι αναλάβουν θέσεις ευθύνης πρέπει να αντιληφθούν έγκαιρα, ότι θα φέρουν στις πλάτες τους τις ανάγκες 100.000 κατοίκων, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Υ.Γ -Ενοείται οτι και οι άλλοι εκλεγέντας Δημοτικοί Σύμβουλοι απο της άλλες παρατάξεις θα ορκιστούν μαζί

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.