Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο της Αγίας Παρασκευής(video)

orkomosia dimou Ag

Αλλαγή σελίδας και για την Αγία Παρασκευή σήμερα (30 Αυγούστου 2014)με την ορκωμοσία του νέου Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος αποτελεί πλέον τον Δήμαρχο της πόλης μετά την τελετή που έγινε στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η τελετή ξεκίνησε με μια σύντομη ομιλία του κ. Σταθόπουλου, ο οποίος συνεχάρη όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία,  μίλησε για συμμετοχή των πολιτών και των νέων στη λήψη των αποφάσεων που αφορούν την πόλη. Αναφέρθηκε στο μεγάλο πλήγμα που έχει υποστεί ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης με την εφαρμογή του Καλλικράτη και της δημοσιονομικής πολιτικής  των μνημονίων. Υποσχέθηκε ότι θα υπάρξει συνεργασία με τους εργαζόμενους του Δήμου και τους κατοίκους. Μίλησε για σταθερή και συνεχή συνεργασία με τις συλλογικότητες της πόλης και τέλος ευχήθηκε καλή δύναμη και υγεία σε όλους.

Στη συνέχεια τελέστηκε η Ακολουθία της ορκωμοσίας  από τον προϊστάμενο του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Αρχιμανδρίτη π. Διονύσιο Κατερίνα, τους ιερείς π. Σταύρο Γούλα και π. Νικόλαο Σιάτο του Ι.Ν. προφήτου Ηλία και τον π. Σταύρο Τρικαλιώτη του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων.

IMG_1571 copy

Τον θρησκευτικό όρκο ακολούθησε η πολιτική ορκωμοσία και οι δηλώσεις-όρκοι των κκ Αντρέα Γκιζιώτη (Λαϊκή Συσπείρωση)  και Σπύρου Αλεξίου (Φυσάει Κόντρα).

Χαιρετισμοί και ευχές ακολούθησαν.

Ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς, προσφέροντας δώρο ένα ασημένιο πέταλο στον κ. Σταθόπουλο για καλή τύχη, δήλωσε τη συμπαράστασή του στη νέα Δημοτική Αρχή στις διεκδικήσεις και ιδιαίτερα στην χρηματοδότηση και κατασκευή του Δημαρχείου της πόλης.

IMG_1604 copy

Ο πρ. Δήμαρχος κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος δήλωσε κι αυτός τη στήριξή του, αν και δεν έφερε δώρο όπως είπε, στις διεκδικήσεις για το καλό και το μέλλον της πόλης.

Σειρά είχε ο χαιρετισμός των κκ Ανδρέα Γκιζιώτη και Σπύρου Αλεξίου οι οποίοι ζήτησαν την συμμετοχή του κόσμου.

Ο κ. Αλέξανδρος Μουστόγιαννης (Μια γενιά μπροστά) είπε πως η νέα γενιά προχώρησε μπροστά και θα αγωνιστεί για το καλό του Δήμου.

Χαιρετησμούς απηύθηναν και εκπρόσωποι των δύο σωματείων εργαζομένων του Δήμου.

Κλήθηκαν επίσης να πουν δυο κουβέντες οι πρώην Δήμαρχοι Λεονάρδος Χατζηανδρέου και Αντώνης Σιδέρης. Ο κ. Χατζηανδρέου ευχήθηκε για μια καλή πορεία και τόνισε ότι χάρηκε που οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης έδειξαν πνεύμα συνεργασίας. Ο κ. Σιδέρης δήλωσε ότι τον χαροποίησε το ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε με τον κ. Σταθόπουλο πριν 4 χρόνια στέφθηκε με επιτυχία. Και τόνισε απευθυνόμενος στον νέο Δήμαρχο ότι κάλή είναι η Αρετή αλλά χρειάζεται και Τόλμη και τον κάλεσε να επιδείξει και τα δύο.

Οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι πέρασαν να υπογράψουν και όλοι βγήκαν εκτός αιθούσης για ένα μικρό κέρασμα.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Περιφερειάρχης Βορείου Τομέα κ. Γιώργος Καραμέρος και οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Νίκος Κωστόπουλος, Καλλιόπη Βέτα και Φώτης Χρυσικός,  εκπρόσωποι τοπικών πολιτιστικών και αθλητικών συλλογικοτήτων, συγγενείς και φίλοι των μελών του νέου δημοτικού συμβουλίου.

Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τους:

ΔΗΜΑΡΧΟΣ:   Ιωάννης Σταθόπουλος

Βλάχος Γεράσιμος, Φωτεινού Ζωή, Σιδέρης Ιωάννης, Κοντοπούλου Μαρία, Δημήτριου-Καβρουδάκη μαργαρίτα, Βοσταντζόγλου (Μποσταντζόγλου) Ιωάννης, Λογοθέτης Ιωάννης, Γκόνης Παναγιώτης(Πάνος), Παπαμιχαήλ Σωτήριος, Ρεμπούτσικα Μαρία,  Χατζηανδρέου Κωνσταντίνος(Κώστας), Αϊδίνη-Παπασιδέρη Σοφία,  Σταθουλοπούλου Βασιλική (Βάσω) Κονταξής Δημήτριος, Γκιοκα Τερψιχόρη, Πετσατώδη Ελισάβετ, Παπαγεωργίου Σπυρίδων, Γιώτσας Σπυρίδων Ψύλλα Στυλιανή, Κολώνια Χρύσα.

Βασίλης Ζορμπάς, Τσιαμπάς Κωνσταντίνος, Καψοκεφάλου ευπρέπεια (Έφη), Ησαΐας Σωτήριος, Λέκκας Διονύσιος, Μπαλτόπουλος Ιωάννης,  Παπασταθάκης Αθανάσιος.

Βασίλης Γιαννακόπουλος, Μυλωνάκης Ιωάννης, Κρητικίδης Κων/νος.

Ανδρέας Γκιζιώτης

Αλέξανδρος Μουστόγιαννης

Σπύρος Αλέξιου


—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.