Ευχαριστίες από το ΔΡΑΣ.Ε προς την ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ ΑΕΒΕ για τη προσφορά της

ΔΡΑΣ.Ε people

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και επίσημα την εταιρεία ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ ΑΕΒΕ για τη σημαντική συμβολή της, με τη χορηγία ποικιλίας χαρτικών ειδών (χαρτιά υγείας, ρολλά κουζίνας, χαρτοπετσέτες) στις 24/7/2014, στην προσπάθεια του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όλο και περισσότερες οικογένειες, που μέχρι πρότινος ήταν λειτουργικές και διαχειρίζονταν επαρκώς τις υποχρεώσεις τους, αναγκάζονται πλέον να καταφύγουν στη βοήθεια του Δήμου μας, για να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα. Αυτή τη στιγμή το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο εξυπηρετεί εξακόσιους εβδομήντα δύο (672) συμπολίτες μας, όλων των ηλικιών, παρέχοντας δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Έχοντας πίστη στη διάθεση συμπαράστασης που έμπρακτα έδειξε η εταιρεία ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ ΑΕΒΕ, εκφράζουμε και πάλι τις ευχαριστίες και την εκτίμησή μας για την ευγενική αυτή χορηγία και ελπίζουμε να συνεχίσουμε μαζί το δύσκολο έργο της αλληλέγγυας προσφοράς και υποστήριξης προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Για τη “ΔΡΑΣ.Ε  – Δράσεις Εθελοντών”

Ο Πρόεδρος

Αυγουστίνος Κάτσαρης

 

ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ ΑΕΒΕ ευχαριστήριο(2)_Page_1

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.