Δήλωση του Δημάρχου Αγ. Παρασκευής για τις παραιτήσεις στους ΠΑΙΣΔΑΠ και τον ΠΑΟΔΑΠ

stathopoulos

Οι παραιτήσεις των Προέδρων και Αντιπροέδρων δύο εκ των τριών Νομικών Προσώπων του Δήμου (το τρίτο είναι η Δημοτική Βιβλιοθήκη «Αλέκος Κοντόπουλος»), δηλαδή των Διοικητικών Συμβουλίων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ) και του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ), παρατύπως υπεβλήθησαν στο Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής.

Ενημερώνω ότι οι παραιτήσεις Προέδρου και Αντιπροέδρου Νομικού Προσώπου, όπως είναι γνωστό, υποβάλλονται στη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ακριβώς γιατί από αυτό το νόμιμο όργανο επελέγησαν. Κατόπιν τούτου, δηλώνω ότι δεν επιτρέπεται να δεχθώ τις ως άνω παραιτήσεις μέχρις της πρώτης τακτικής συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου, που προβλέπεται να διεξαχθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του τρέχοντος μηνός και τους παρακαλώ να εκτελούν μέχρι τότε τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα.

 

Με τιμή

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Γιάννης Σταθόπουλος

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.