Παραίτηση του Αντιπροέδρου των ΠΑΙΣΔΑΠ κ. Λέκκα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

11

Θέλω να σας ενημερώσω ότι εχθές (Τρίτη πρωί), υπέβαλα την παραίτησή μου στον Δήμαρχο Αγ. Παρασκευής από αντιπρόεδρος και μέλος Δ.Σ. Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγ. Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ).
Τον Μάιο 2011 ο Δήμαρχος Βασίλειος Ζορμπάς με τίμησε και μου εμπιστεύθηκε την διοικητική θέση, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΠΑΙΣΔΑΠ και τον ευχαριστώ.
Για να επιβεβαιώσω την επιλογή του και μη γνωρίζοντας πολλά πράγματα για το ¨αντικείμενο¨, δούλεψα σκληρά, αθόρυβα και με διαφάνεια. Το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μου αυτής νομίζω ότι ήταν προς την θετική πλευρά. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τους συνδημότες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους, και επανεκλέγειν δημοτικός σύμβουλος . Σας ευχαριστώ ολόψυχα για την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μου.
Κατά τη διάρκεια της συνεδριάσεως 9/2014 Παρασκευή 29/08/2014 με θέμα ¨Λήψη απόφασης για την επανεγγραφή και νέα εγγραφή νηπίων και βρεφών για το σχολικό έτος 2014-2015¨ η αναγκαία συναίνεση δεν επετεύχθη, η εισήγηση της Διοίκησης καταψηφίστηκε, συνοδευόμενη από υπονοούμενα προς το πρόσωπό μου και από μέλη της παρατάξεώς μας. Επειδή η τιμή και η υπόληψη μου είναι για εμένα πρωτεύοντα και δεν επιτρέπω να τα αμφισβητεί κανείς, δεν μπορώ να συνεχίσω ως Αντιπρόεδρος και μέλος Δ.Σ. ΠΑΙΣΔΑΠ.

Μετά τιμής
Διονύσιος Λέκκας
Δημοτικός Σύμβουλος

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.