Ανακοίνωση του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΥ

pigasos

Αγαπητοί γονείς και αγαπημένοι μας αθλητές και αθλήτριες, η νέα αθλητική χρονιά αρχίζει και σας ευχόμαστε να έχετε μια χρονιά γεμάτη υγεία , χαρά και προκοπή . Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι οι προπονήσεις των αγωνιστικών μας Τμημάτων ξεκίνησαν.

Οι ομάδες του Βόλεϊ έχουν αρχίσει την προετοιμασία τους από τις 25 Αυγούστου στο γήπεδο της Νότου, το Μπάσκετ ξεκινάει την Παρασκευή 25/9/14 στις 14:30 στο κλειστό γήπεδο του Κοντοπεύκου  και το ποδόσφαιρο από την επόμενη εβδομάδα . Ένα σοβαρό θέμα έχει προκύψει με την χρήση του ανοικτού γηπέδου στο “Κωφών και Βαρηκόων” στο οποίο γυμνάζονται 100 παιδιά , κυρίως των Ακαδημιών Μπάσκετ και Βόλεϊ.
Γι’ αυτό ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Σίμος Αντωνίου συναντήθηκε χθες με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ.Γιάννη Σταθόπουλο και του εξέθεσε διεξοδικά το θέμα τονίζοντας του την άμεση ανάγκη να βρεθεί λύση ώστε να μη σταματήσουν να αθλούνται όλα αυτά παιδιά. Ο κ. Δήμαρχος άκουσε με προσοχή το πρόβλημα που έχει προκύψει και διαβεβαίωσε τον κ. Αντωνίου ότι θα εξετάσει το θέμα και θα προσπαθήσει να δώσει την καλύτερη δυνατή λύση.


Αγαπητοί γονείς ,

Εμείς σαν Αθλητικός Όμιλος ΠΗΓΑΣΟΣ, θα κάνουμε όλες εκείνες τις ενέργειες που χρειάζονται όχι μόνο να μην σταματήσει κανένα παιδί τον αθλητισμό ,αλλά να έρθουν ακόμη περισσότερα παιδιά κοντά μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι προσφέρει η οργανωμένη και συστηματική άθληση στους νέους μας και από τι τους προφυλάσσει σε αυτή την κρίσιμη ηλικία . Δεν είναι δυνατόν σήμερα το 2014 να κλείνουν γήπεδα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι σε λίγες ημέρες η νέα Δημοτική Αρχή θα έχει λύσει το θέμα προς το καλό των παιδιών μας. Γνωρίζουμε ότι θέλετε να ξέρετε έγκαιρα το πρόγραμμα των προπονήσεων για να ρυθμίσετε και εσείς τις εξωσχολικές δραστηριότητες των παιδιών σας ,αλλά δυστυχώς και εμείς περιμένουμε το πρόγραμμα της παραχώρησης των αθλητικών χώρων από τον Δήμο.
Για ότι νεώτερο, θα σας ενημερώνουμε.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.