Ενημέρωση του ΑΟ Πηγάσου κ. Σίμου Αντωνίου προς τον Πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ

ΠΗΓΑΣΟΣ-logoΤην Πέμπτη 4/9/14 επισκεφτηκα τον κ. Παπαμιχαήλ και αφου τον συνεχαρει για την τοποθετηση του στη θέση του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ του έθεσα το πρόβλημα που δημιουργήθηκε απο την μη παραχώρηση του γηπέδου των Κωφών.  εξηγησα λεπτομερώς ότι 100 παιδια δεν εχουν που να προπονηθούν και υπαρχει εξαιρετικά μεγαλος κίνδυνος να σταματήσουν τον αθλητισμό. Του τόνισα ότι την ευθύνη την έχει αποκλειστικά η Δημοτική και αθλητική ηγεσία της πόλης μας αφού αυτή ειναι υπεύθυνη για την χρήση των αθλητικών χώρων απο τους αθλητικούς συλλόγους. Θα πρέπει επομένως  να δώσουν  ιδιαίτερη προσοχη γιατί  το θέμα  κοινωνικό είναι κοινωνικό και αφορά μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας. Ακόμη του τόνισα ότι θα πρέπει να πράξουν  γρήγορα, γιατί οι γονείς θέλουν να ξέρουν έγκαιρα το πρόγραμμα των προπονήσεων για να προγραμματίσουν τις εξωσχολικές  δραστηριότητες των παιδιών τους.
Ο  κ. Παπαμιχαήλ άκουσε προσεκτικά το θέμα και μου ζήτησε να το θέσω και γραπτώς και υποσχέθηκε ότι θα το εξετάσει θέμα μόλις αναλάβει την διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ γιατι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παραίτηση της προηγούμενης διοίκησης του οργανισμού που δεν εγινε δεκτή απο τον Δήμαρχο . . Την επομένη το πρώί κατέθεσα το έγγραφο του συλλόγου μας με αριθμ.πρωτ.493

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΠΗΓΑΣΟΣ
ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΒΟΛΕΪ – ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΜΠΑΣΚΕT
ΜΕΛΟΣ: ΕΟΠΕ-ΕΠΣΑΑΑ. ΕΠΟ-Π.Ε.Π.Σ.Σ . ΕΟΚ -ΕΣΚΑ
Διευθ: Νικίου 3 – Κοντόπευκο Αγ. Παρασκευή
Tel: 6972006327 Fax: 210 6001845
E-mail: info@pegasosao.gr    www.pegasosao.gr

*****

Αγ.Παρασκευή 4/9/14
Αρ.Πρωτ: 45
Προς τον ΠΑΟΔΑΠ
Κύριε πρόεδρε, θέλω να σας ενημερώσω ότι ο σύλλογος μας εδώ και έξι (6) συνεχή χρόνια , χρησιμοποιούσε σαν προπονητήριο το ανοικτό γήπεδο του σχολείου Κωφών και Βαρηκόων, για την προπόνηση των ακαδημιών μας στα Τμήματα Μπάσκετ και Βόλεϊ . Το γήπεδο αυτό μας το παραχωρούσε ο Δήμος Αγ. Παρασκευής ύστερα από απόφαση της Δ.Ε.Π ή του Δημοτικού συμβουλίου. Οι ώρες παραχώρησης και χρήσης ήταν από τις 5:00μμ με 8:30μμ από Δευτέρα έως Παρασκευή και 9:00 πμ -12:00μ κάθε Σάββατο και Κυριακή.
Σε αυτό το γήπεδο γυμνάζονταν εκατό (100) παιδιά ηλικίας 6-12 χρόνων από την περιοχή του Κοντοπεύκου – Παραδείσου –Πευκακίων.
Στις 2/9/14 σε επίσκεψη μου στη Διευθύντρια του σχολείου μου ανακοίνωσε, ότι δεν μπορεί να μας παραχωρήσει το γήπεδο για την φετινή χρονιά αν δεν έχει θετική απόφαση της νέας Δ.Ε.Π.
Όπως γνωρίζεται λόγω της ανάληψης της νέας δημοτικής αρχής από 1ης Σεπτεμβρίου 2014, ο διορισμός και η σύστασης σε σώμα των σχολικών επιτροπών και της ΔΕΠ είναι χρονοβόρα διαδικασία και δεν προβλέπεται να ολοκληρωθεί και να αποφασίσει πριν από τέλους Οκτωβρίου .Καταλαβαίνετε ότι προκύπτει μείζων θέμα με την άθληση όλων αυτών των παιδιών που επί χρόνια ήξεραν το πρόγραμμα τους και τώρα δεν ξέρουμε που,πότε και αν θα αθληθούν .
Πρέπει λοιπόν «ΑΜΕΣΑ» ΝΑ ΒΡΕΘΕΊ ΓΉΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΓΆΣΕΙ .
Η πίεση που δεχόμαστε καθημερινά από τους γονείς ,για να δώσουμε το πρόγραμμα προπόνησης είναι πάρα πολύ μεγάλη. Θέλουν να γνωρίζουν έγκαιρα τις ώρες και τις ημέρες προπόνησης ώστε να προγραμματίσουν τις εξωσχολικές δραστηριότητες των παιδιών τους ( ξένες γλώσσες, μουσική κλπ) .
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΑΟΔΑΠ , ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ να βρεί ώρες προπόνησης στα Κλειστά Δημοτικά γυμναστήρια Νότου και Κοντοπεύκου για να ξεκινήσουν προπονήσεις και οι δικοί μας αθλητές.
Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε κ Πρόεδρε ότι τα άλλα σωματεία δεν χρησιμοποιούν ανοικτά γήπεδα και μόνο ό ΠΗΓΑΣΟΣ έχει πρόβλημα αυτή τη στιγμή . Αν δεν βρούμε γρήγορα στέγη , αρκετοί γονείς θα πάρουν τα παιδιά τους από το σωματείο μας και θα τα πάνε σε άλλα σωματεία .Όπως καταλαβαίνεται αυτό είναι ΑΔΙΚΟ και ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΊ ενέργεια ΥΠΟΝΌΜΕΥΣΗΣ εναντίον του σωματείου μας αφού αντιμετωπιζόμαστε με «δυο μέτρα και δύο σταθμά».
ΖΗΤΆΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ,ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΞΑΦΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ «ΚΩΦΩΝ» ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΉΣΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ:
1. ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ . Την Τρίτη και την Πέμπτη από 1,5 ώρα την ημέρα.
2. ΓΗΠΕΔΟ ΝΟΤΟΥ . Την Τρίτη και την Παρασκευή από 1.5 ώρα και την Κυριακή δύο (2) ώρες.
Οι ώρες που ζητάμε κ. πρόεδρε είναι οι ελάχιστες δυνατές ώστε να μη δημιουργήσουμε πρόβλημα στα άλλα σωματεία τα όποια κατέχουν το σύνολο των ωρών σε σχέση με τον ΠΗΓΑΣΟ χωρίς να κρατιέται η αναλογικότητα παραχώρησης ωρών προς αριθμό αθλητών . Η αναλογικότητα αυτή είναι κατάφορα εις βάρος του ΠΗΓΑΣΟΥ όπως θα δείτε και από τα προγράμματα των κλειστών Γυμναστηρίων. Άρα οι άλλοι σύλλογοι θα μπορούν να ενσωματώσουν την μικρή αυτή απώλεια ωρών χωρίς ουσιαστικό πρόβλημα στις προπονήσεις τους . ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ότι και οι δικοί μας αθλητές είναι παιδιά της ΑΓΊΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉΣ ΜΕ ΤΑ ΊΔΙΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ. Σαν νέα δημοτική αρχή ελπίζουμε ότι θα εφαρμόσετε στη πράξη την «έννοια του δικαίου».

Η πρόταση μας θεωρούμε ότι είναι η καλύτερη δυνατή αυτή τη στιγμή γιατί:
1. Δίνει άμεση λύση στο πρόβλημα που προέκυψε, αφού δεν πρόκειται να βρεθεί λύση με την παραχώρηση του γηπέδου των Κωφών σύντομα .
Δ.Ε.Π. θα γίνει τέλος Οκτωβρίου και έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι δεν θα εγκρίνει την παραχώρηση του σχολικού γηπέδου.
2. Δεν επιβαρύνει σχεδόν καθόλου την λειτουργία των άλλων σωματείων αφού οι ώρες που θα χάσου, είναι ελάχιστες . Μιάμιση (1,5-2) ώρες την εβδομάδα το κάθε σωματείο.
3. Θα έχουν και οι δικοί μας αθλητές τις ίδιες συνθήκες προπόνησης με τους αθλητές των άλλων σωματείων της πόλης μας.
Με την πεποίθηση ότι συμβάλουμε με την πρόταση μας στη λύση του προβλήματος που προέκυψε ,
διατελούμε μετά τιμής

Σίμος Αντωνίου
Πρόεδρος Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΥ
ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.