ΕΚΤΑΚΤΟ: Κλείνουν Αθλητικό Σωματείο της Αγίας Παρασκευής

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΩΡΗΣΕ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ  ΝΑ  “ΚΛΕΙΣΕΙ ” ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ “ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.

pigasos

Μετά από σειρά επισκέψεων και συναντήσεων μαζί του αλλά και με τον  πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ, και κατάθεση των αιτημάτων μας για την παραχώρηση αυξημένων ωρών προπόνησης, λόγω κλεισίματος του ανοικτού γηπέδου των Κωφών,  μας ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι ότι ο ΠΗΓΑΣΟΣ θα έχει μια σημαντικότατη μείωση ωρών στα κλειστά γυμναστήρια αλλά και στο γήπεδο ποδοσφαίρου Σταύρος Κώτσης .

Επισημάναμε στον κ. Σταθόπουλο ότι εμείς ως Πήγασος δεν δεχόμαστε αυτή την άδικη συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής εναντίων τόσων παιδιών της Αγίας Παρασκευής και δεν συμφωνούμε.

Καταδικάσαμε την απαράδεκτη ενέργεια να καλέσει όλα τα άλλα αθλητικά σωματεία, εκτός του ΠΗΓΑΣΟΥ για να συζητήσει μαζί τους  τα αιτήματα τους. Η  ενέργεια αυτή είναι κατά την γνώμη μας βαθύτατα αντιδημοκρατική και είμαστε υποχρεωμένοι να την στιγματίσουμε.

Θεωρούμε ότι ο Δήμαρχος πρώτα πρέπει να είναι ΔΙΚΑΙΟΣ και ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ. Επειδή τα γεγονότα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα και πρέπει να ενημερώσουμε τους γονείς και τους αθλητές μας για “τη νέα τάξη Πραγμάτων” θα επανέλθουμε αργότερα με αναλυτικές λεπτομέρειες.

 

Ο πρόεδρος του Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Σίμος Αντωνίου

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.