Πολύ καλή εμφάνιση της ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ στο SUPER CUP Ανδρών

IMG_2025 copy

Στο γήπεδο “ΔΑΪΣ” των εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ είχαμε την ευκαιρία χθες, 14 Σεπτεμβρίου 2014, να παρακολουθήσουμε τον αγώνα SUPER CUP Ανδρών του ποδοσφαίρου σάλας.

Αντίπαλες ομάδες ο πρωταθλητής ΑΘΗΝΑ ’90 και η κυπελλούχος ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.

Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ παρουσίασε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αυτό δεν ήταν όμως αρκετό να της δώσει τη νίκη. Ο αγώνας έληξε με νίκη του ΑΘΗΝΑ ’90 με σκορ 5-2. Οι σκόρερ από τη μεριά του ΑΘΗΝΑ ’90 ήταν οι Μπεγκάι Γκέντι, Αρτινός Παναγιώτης, Οικονομόπουλος Δ. και Ηλιάδης. Από την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ τα τέρματα πέτυχαν οι Δημήτρης Κάρμης και Μάριος Τρουλιτάκης.

IMG_2007 copy

Τον αγώνα παρακολούθησαν από τις, γεμάτες φιλάθλους, κερκίδες ο πρόεδρος της Ολυμπιάδας  κ. Γιάννης Πάνου, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Σάλας της ΕΠΟ κ. Γιάννης Οικονομίδης, ο πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΠΟ κ. Μιχάλης Βαρδάλας (Αθλητικός Δικαστής της ΕΠΟ), ο δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας του ΔΣ Αγ. Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης και ο Δημήτρης Μωραΐτης μέλος του ΔΣ Συλλόγου Τσακού και προπονητής ποδοσφαίρου.

Εντύπωση μας έκανε η απουσία των μελών της Δημοτικής Αρχής και των πολιτικών παραγόντων της πόλης (εκτός αυτών που βρίσκονταν με την αδελφοποίηση στην Κύπρο και αυτών που αναφέρονται πιο πάνω), παρόλο που όπως γνωρίζουμε είχαν ενημερωθεί σχετικά με προσωπικό e-mail.

  

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.