Μεγάλη προσφορά σε σχολικά είδη στην προσπάθεια του ΣΚΑΙ & της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Τετράδια, μολύβια, κασετίνες γόμες, ξυλομπογιές, γεωμετρικά όργανα, τέμπερες και όλα τα σχολικά είδη έχουν την τιμητική τους στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Ηθικοί αυτουργοί για το πάρτυ των σχολικών, ο ΣΚΑΙ και η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

IMG_2246 copy

Όπως ήδη σας είχαμε ενημερώση σήμερα 20/9/14, 11πμ με 14μμ,  στην κεντρική μας πλατεία συγκεντρώνονται σχολικά είδη για παιδιά που έχουν ανάγκη, μαθητές που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Με το σύνθημα “Όλοι μαζί για το παιδί”  συνεχίζεται η προσπάθεια συλλογής των. Από μία πρώτη εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμής οι προσφορές γέμισαν ήδη 3 μεγάλες κούτες με σχολικά και είμαστε ακόμη στην πρώτη ώρα.

IMG_2242 copy

Οι προσφορές προέρχονται από μικρούς και μεγάλους  και είναι παρήγορο να βλέπει κανείς μικρά παιδιά να εμπνέονται και να συνηθίζουν στο αίσθημα της αλληλεγγύης.

Μην ξεχάσουμε και τον κλόουν που συμμετέχει διασκεδάζοντας  τα μικρά παιδιά και ζωγραφίζει χαρούμενα σχέδια σε χεράκια και προσωπάκια.

Ας συνεχίσουμε λοιπόν την προσπάθεια μέχρι τις 14:00μμ (και όχι μόνο) και

ΑΣ   ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ   ΤΙΣ   ΤΣΑΝΤΕΣ   ΜΕ   ΧΑΜΟΓΕΛΑ!

IMG_2239 copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.