Ο ΓΣΑΠ δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα υπογράφοντας ανακοίνωση με τίτλο: ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

Την ήδη ταραγμένη αθλητική κοινωνία της Αγίας Παρασκευής έρχεται να δυναμιτίσει ακόμα περισσότερο ανακοίνωση του αθλητικού σωματείου ΓΣΑΠ (μπάσκετ γυναικών).

Ανακοίνωση με τίτλο:

 ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (απορία: Αλήθεια πόλεμο έχουμε;)

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11.30π.μ. ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ

προωθήθηκε στα τοπικά ΜΜΕ. Πρόκειται για ένα κείμενο που όταν το διαβάσεις σου αφήνει την αίσθηση πανικού.

Εντύπωση μας προκαλεί αύτη η κίνηση του ΓΣΑΠ από τη στιγμή που στο ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ φάνηκε ότι γίνεται μια προσπάθεια να επιλυθεί το πρόβλημα που υπάρχει με την κατανομή των ωρών χρήσης των κλειστών γηπέδων και στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος έδειξε ότι προσπαθεί να βρει λύσεις και με άλλα γήπεδα, ώστε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Ο ίδιος μάλιστα ο Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος συνεχώς ζητά συνεργασία, σύνεση, σοβαρότητα και διάλογο για την επίλυση των όποιων προβλημάτων.

Κατόπιν όλων αυτών μας ξάφνιασε η στιγμή και το ύφος της ανακοίνωσης. Εξάλλου κανείς δεν αμφισβητεί την παλαιότητα και την αναγνωρισιμότητα των δύο σωματείων (ΓΣΑΠ & ΚΑΠ).

Επίσης θεωρούμε σωστό ότι εφόσον αναφέρει και έτερο σωματείο, την ΚΑΠ (μπάσκετ ανδρών) καλό θα ήταν να έχουμε και την θέση του προέδρου της ΚΑΠ κ. Οικονόμου.

Ακολουθεί  αυτούσια η ανακοίνωση του ΓΣΑΠ.

*****

ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11.30π.μ. ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ

Προς όλα τα μέλη και τους φίλους του ΓΣΑΠ

Αγαπητοί φίλοι,

Η φετινή αγωνιστική περίοδος έχει φορτιστεί ιδιαίτερα από την πίεση που ασκεί το νεόκοπο σωματείο ΑΟ Πήγασος (ίδρυση 2007) προς την νέα Δημοτική Αρχή για να του παραχωρηθούν ακόμα περισσότερες ώρες στα γήπεδα της πόλης και βεβαίως και στο γήπεδο Κοντοπεύκου. Αυτές οι ώρες, εάν εισακουστεί, έστω και μέρος των παράλογων αιτημάτων του, θα αφαιρεθούν αναγκαστικά από τα δικά μας παιδιά.

Υπενθυμίζουμε ότι ενώ στο σωματείο αυτό την περίοδο 2012-13 είχαν παραχωρηθεί 6 ώρες στα δύο κλειστά (Νότου και Κοντοπεύκου), την περίοδο 2013-14 κατόπιν συγκεκριμένης διαπλοκής, παραχωρήθηκαν 18 ώρες, δηλαδή τριπλασιάστηκαν!

Φυσικά προφανές και δίκαιο αίτημά μας προς τον νέο Δήμαρχο κ. Σταθόπουλο και την νέα Διοίκηση του Αθλητικού οργανισμού του Δήμου (κ.κ. Παπαμιχαήλ, Βαλασιάδη κλπ.) είναι

να αρθεί πλήρως η περυσινή σε βάρος μας αδικία.

Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει ικανοποιηθεί το άδικο αίτημα του σωματείου αυτού, ούτε όμως έχει αρθεί η περυσινή αδικία, δεδομένου ότι η κατεπείγοντος χαρακτήρα απόφαση του Δημάρχου για την κατανομή των ωρών είναι προσωρινή. Η οριστική απόφαση θα ληφθεί σύντομα από το ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο σωματείο αυτό να φωνασκεί και να απειλεί τους πάντες.

Εμείς έχουμε θέσει τα αιτήματά μας στον Δήμαρχο και θα τα επαναθέσουμε ενώπιον του Αθλητικού Οργανισμού με κόσμιο και σοβαρό, αλλά ανυποχώρητο τρόπο. Πρώτο δείγμα αυτής της στάσης μας αποτελεί η κοινή ανακοίνωση όλων των ιστορικών Αθλητικών Συλλόγων της πόλης (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο σάλας) η οποία σας έχει γνωστοποιηθεί στις 14/09/14.

Δεύτερο δείγμα της θέλησης για να αρθούν οι σε βάρος μας αδικίες είναι η απόφαση των δύο σωματείων μπάσκετ της πόλης, της ΚΑΠ (άνδρες) και του ΓΣΑΠ (γυναίκες) να διοργανώσουν

κοινή γιορτή και αγιασμό με την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο γήπεδο Κοντοπεύκου την Κυριακή 28/09/14 στις 11.30π.μ.

            Σκοπός της εκδήλωσης, πέρα από την παρουσίαση των ομάδων μας και τον αγιασμό, είναι η ενώπιον του Δημάρχου δυναμική παρουσία μας και η διατράνωση της θέλησής μας να μην αφήσουμε κανέναν να αμφισβητήσει τον από δεκαετίες πρωταγωνιστικό ρόλο μας στα αθλητικά πράγματα της Αγίας Παρασκευής.

Για αυτό

η παρουσία ΟΛΩΝ μας ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ Κυριακή 28/09, ώρα 11.30π.μ. είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

            Το γήπεδο πρέπει να γεμίσει ασφυκτικά για :

  • να χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας και την παρουσίαση των αγωνιστικών μας τμημάτων από τα ΜΙΝΙ μέχρι και το τμήμα ΓΥΝΑΙΚΩΝ
  • να δηλώσουμε, ενώπιον της νέας Δημοτικής Αρχής προς όλους όσοι περιφρονούν την αθλητική μας ιστορία

 

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΑΣ

                                                                      

   Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ

GSAP

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.