Ανακοίνωση του Βασίλη Ζορμπά σχετικά με το κάλεσμα του Δημάρχου προς τους επικεφαλής των παρατάξεων

Zorbas Bas.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος, κάλεσε τους επικεφαλής των δημοτικών Παρατάξεων σε «συνάντηση-συζήτηση», ενόψει της σύνταξης του προσχεδίου και του σχεδίου του Προϋπολογισμού του Δήμου μας για το έτος 2015 και ειδικά για τον καθορισμό των ανταποδοτικών τελών ηλεκτροδότησης και καθαριότητας.

Ως επικεφαλής της Παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», δεν παραβρέθηκα, γιατί θεωρώ την συνάντηση αυτή προσχηματική και καθαρά επικοινωνιακού χαρακτήρα. Προφανώς, για να μεταβιβάσει την δική του ευθύνη σε όλες τις παρατάξεις, χωρίς αυτές να συναποφασίσουν αφού πρόκειται για απλή συζήτηση. Θα πρέπει να αντιληφθεί ο κ. Σταθόπουλος ότι πλέον αυτός διοικεί και ότι θα πρέπει να καταθέτει τις εισηγήσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο, δημόσια, όπου η Αντιπολίτευση θα τις κρίνει και θα αντιπροτείνει.

Είναι γνωστό ότι κατά τα χρόνια που ασκούσαμε τη διοίκηση του Δήμου, μειώσαμε τα ανταποδοτικά τέλη κατά 19%. Και εφ΄όσον οι δημότες θα μας επανεξέλεγαν, θα προχωρούσαμε σε νέα μείωση από 8-10% για το 2015, όπως αναφέραμε και στο πρόγραμμά μας. Μείωση που θα ήταν εφικτή, για όσους γνωρίζουν τα οικονομικά του Δήμου. Περιμένουμε την εισήγηση του κ. Σταθόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο για να την κρίνουμε και όχι πίσω από κλειστές πόρτες.

 

Βασίλης Ζορμπάς

π. Δήμαρχος

Αγίας Παρασκευής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.