Επίσκεψη του πρέσβη της Βενεζουέλας στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

DSCN9367aΟ Πρέσβης της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Αθήνα Farid Fernandez συνοδευόμενος από τον Α΄ Γραμματέα της πρεσβείας Ernesto Bordier, επισκέφθηκε την Τετάρτη 22-10-14 το Δήμο Αγίας Παρασκευής και συναντήθηκε με το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο.

Στη συνάντηση, που έγινε στο γραφείο του Δημάρχου, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος  και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Π. Γκόνης και Σ. Αϊδίνη-Παπασιδέρη. Κατά τη διάρκεια της έγινε  ενημέρωση από μεριάς του Πρέσβη  για γενικότερα θέματα της χώρας του, συζητήθηκε  η δυνατότητα διοργάνωσης μιας χορευτικής ή θεατρικής  εκδήλωσης στο Δήμο Αγίας Παρασκευής με καλλιτέχνες από τη Βενεζουέλα και ανταλλάχτηκαν συμβολικά δώρα.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.