
Ο Αθλητης του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Στέφανος Σακελλαρίδης μπήκε και επίσημα στα προκριματικά του Roland Garros, πετυχαίνοντας έναν από τους μεγαλύτερους στόχους που είχε στη χρονιά.
Αυτός ήταν να ανεβεί στην κατάταξη για να μπει στα προκριματικά ταμπλό των Grand Slams και αυτό επετεύχθη από το δεύτερο κιόλας Grand Slam της χρονιάς, το Roland Garros, όπου σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα ότι ο Έλληνας τενίστας είναι εντός, από το Νο.214 του κόσμου, όπου και βρίσκεται.
Αυτό σημαίνει πως την εβδομάδα 18-23 Μαΐου θα βρίσκεται στο Παρίσι και θα διεκδικήσει μέσα από τα προκριματικά την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό. Αυτό θα είναι το ντεμπούτο του σε Grand Slam διοργάνωση, όσον αφορά βεβαίως τα προκριματικά ταμπλό.
Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η συμμετοχή της Δέσποινας Παπαμιχαήλ στο προκριματικό ταμπλό των γυναικών. Η Δέσποινα θα αγωνιστεί για 4η φορά στα προκριματικά του Παρισιού, μετά το 2022, το 2023 και το 2024. Ποτέ δεν έχει περάσει τον 1ο γύρο.
Προφανώς στα κυρίως ταμπλό απευθείας θα είναι οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, επομένως θα έχουμε τετραπλή ελληνική εκπροσώπηση στο παρισινό Grand Slam σε μερικές εδβομάδες. ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ για εμας!!!
Πηγή: tennisnews.gr
—
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook ή στο X(Twitter).
Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.








































