Αφαίρεσαν την περίφραξη από οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου Αγ. Παρασκευής

Αγελάου 1

Μετά από καταγγελία συνδημότη μας, διαπιστώσαμε ότι το περιφραγμένο οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής στην οδό Αγελάου στα Πευκάκια, υπέστη βανδαλισμό.

Όπως παρατηρείτε και στις φωτογραφίες, άγνωστοι αφαίρεσαν το σύρμα και τα κολονάκια της περίφραξης από όλη την πλευρά που βλέπει στο δρόμο. Όχι μόνο τα έκοψαν, αλλά τα πήραν κιόλας.

Ο συνδημότης μας και κάτοικος της περιοχής Μ. Γ. επικοινώνησε μαζί μας και μας κάλεσε να δούμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται πλέον η περίφραξη του οικοπέδου.

Το οικόπεδο περιφράχθηκε επί Δημαρχίας Βασίλη Ζορμπά και  με την τεχνική επιμέλεια του Αντιδημάρχου κ Κωνσταντίνου Τσιαμπά, επίσης τοποθετήθηκε πινακίδα που δηλώνει την ιδιοκτησία του Δήμου με σκοπό να αξιοποιηθεί προς όφελος των δημοτών.

Αλλά ούτε και η πινακίδα δεν γλίτωσε, αφού κάποιοι έγραψαν επάνω με spray.

Αγελάου 2

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.