Με υπερηφάνεια παρήλασε η νεολαία της Αγίας Παρασκευής τιμώντας επάξια τους προγόνους της

IMG_3416 copy

Όσες φορές και να παρακολουθήσεις μια παρέλαση, δεν είναι δυνατόν να μην συγκινηθείς…

28η Οκτωβρίου σήμερα και η Ελλάδα σύσσωμη γιορτάζει το μεγάλο “ΟΧΙ” προς τον κατακτητή. Γιορτάζει το σθένος, τον πατριωτισμό και την αγάπη για την ελευθερία του λαού της.

Στην Αγία Παρασκευή αυτής της Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε η παρέλαση των παιδιών μας παρά το κρύο και το συννεφιασμένο ουρανό. Οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι χειροκρότησαν με περηφάνεια τη νέα γενιά, από τα πολύ μικρά των παιδικών σταθμών μέχρι τα παιδιά των Λυκείων, και αντίκρυσαν με αισιοδοξία το μέλλον μέσα από τα μάτια αυτών των παιδιών. Δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, το Σώμα Ελληνίδων Οδηγών, τα συστήματα προσκόπων την πόλης και η μπάντα του Δήμου έδωσαν για μία ακόμα φορά το παρόν.

IMG_3224 copy

Ο εορτασμός ξεκίνησε με την επίσημη Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Διευθύντρια του 6ου Δημοτικού κ. Ελένη Κουρμπάνη και στη συνέχεια τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο Ηρώων στην κεντρική πλατεία, όπου και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο και τις συλλογικότητες της πόλης. Κατάθεση στεφάνου πραγματοποιήθηκε και στο μνημείο της ηρωίδας μάνας της Πίνδου Από το Δήμαρχο κ. Σταθόπουλο και τον πρόεδρο του Συλλόγου Ηπειρωτών κ. Σωκράτη Μέγα.

IMG_3346 copy

Ακολούθησε η τήρηση ενός λεπτού σιγής και η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Τελετάρχης ήταν η κ. Μαρία Πανταζοπούλου και το πρόσταγμα της παρέλασης είχε ο εκπαιδευτικός του 6ου Δημοτικού κ. Φίλιππος Νικηταΐδης.


Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.