Πότε θα αποκτήσουμε νέο Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης;

Συμπαραστάτης Αγ. Παρασκευής
Της Λένας Μαρκή
Μετά τη λήξη της θητείας του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης της Αγίας Παρασκευής (31/8/2014), θα πρέπει η νέα Δημοτική Αρχή να κινήσει εκλογική διαδικασία για νέο Συμπαραστάτη.
9 Συμπαραστάτες έχουν εκλεγεί μέχρι στιγμής από τα νέα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια της χώρας και αρκετοί ακόμα Δήμοι έχουν προκηρύξει εκλογές για το θέμα.
Γνωρίζουμε ότι ο νόμος ορίζει ότι ο Συμπαραστάτης εκλέγεται εντός 6μήνου από την ανάληψη της Δημοτικής Αρχής. Αλλά η προθεσμία είναι ενδεικτική και καταληκτική, δεν σημαίνει ότι οι δημότες και οι επιχειρήσεις πρέπει υποχρεωτικά να στερηθούν επί 6 μήνες ακόμα την δυνατότητα της διαμεσολαβητικής επίλυσης διαφορών. Ήδη έχουν συμπληρωθεί 2 μήνες από την ανάληψη της νέας διοίκησης.
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Χρήστος Βασματζίδης
Δήμος Αρτέμιδος – Σπάτων: Ποθουλάκης Χρήστος
Δημος Ηλιούπολης: Γαβριήλ Αραμπατζής
Δήμος Μαλεβιζίου: Κώστας Τζαγκαράκης
Δήμος Ραφήνας:Αντώνης Παυλίδης
Δήμος Σάμου: Έλενα Χουσνή
Δήμος Φλώρινας: Γιάννης Μίσκας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Περιφέρεια Ηπείρου: Απόστολος Οικονόμου
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Τάσα Σιόμου

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.