Με γεμάτες κερκίδες έγινε το ντέρμπυ κορασίδων ΠΗΓΑΣΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ (3-1)

Ντέρμπυ γειτονιάς προκάλεσε σεισμό πανηγυρισμών στο κλειστό της Νότου στην Αγία Παρασκευή.

IMG_0634

Αιτία μια ακόμα συνάντηση των κορασίδων του βόλλευ του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ με τα κορίτσια του ΧΟΛΑΡΓΟΥ. Οι δυο ομάδες μας έχουν συνηθίσει σε αναμετρήσεις για γερά νεύρα που συνήθως καταλήγουν σε νίκη της Αγίας Παρασκευής.

20141101_211100

Κατάμεστο το κλειστό γυμναστήριο από Αγιοπαρασκευιώτες που πήγαν να υποστηρίξουν τις αθλήτριες του ΠΗΓΑΣΟΥ. Μια εικόνα που θα ζήλευαν πολλές μεγάλες ομάδες της περιοχής. Στις κερκίδες δεν έπεφτε καρφίτσα και οι όρθιοι αποζημιώθηκαν με μια ακόμα νίκη της ομάδας μας. 3-1 σετ το αποτέλεσμα, σε ένα ματς με πολλούς άσους και καρφιά από τις κορασίδες του Πηγάσου.

2014-11-01 21.09.43

Για μία ακόμα φορά η ομάδα μας έδειξε ότι μπορεί να παίξει με πάθος, δύναμη και τεχνική και να ανέβει ψηλά. Οι προσπάθειες και οι σκληρές προπονήσεις αποδίδουν καρπούς. Ο Πήγασος έπαιξε με απώλεια της Παπανικολάκη, το δυνατό καρφί της ομάδας, που αυτό το διάστημα ταλαιπωρείται από σοβαρό τραυματισμό. Η ομάδα του Χολαργού πάλαιψε και κατάφερε να πάρει ένα σετ όταν άρχισαν να χαλαρώνουν οι αθλήτριες της Αγίας Παρασκευής. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να κερδίσει  τον αγώνα. Έτσι έκλεισε ο 1ος γύρος του πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ και στην α΄αγωνιστική του 2ου γύρου ο Πήγασος θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί μιας και η ομάδα του Απόλλωνα Παπάγου-Χολαργού έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο πρόεδρος του σωματείου κ. Σίμος Αντωνίου που πανηγύρισε μαζί με τους οπαδούς, καθώς και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σωτήρης Παπαμιχαήλ.

2014-11-01 20.45.06

ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-1 – ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 1              3 – 1

Τα σετ αναλυτικά:  25-23,   25-23,  19-25   και  25-12

 

Για τον ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-1

Προπονητής: Γ. Παύλου

Παίκτριες: Γκίκα Νεφέλη (Α),  Αγγελή Αριάννα,  Λιβιεράτου Νεφέλη, Μωραΐτη Αγγελική, Κοντού Αννα (λ), Καλοκαιρινού Μαρία-Χριστίνα, Κυριαζή Χρύσα, Χινοπώρου Βερονίκη, Κοτσαρίδου Ζωή, Μαντζάνα Μαρία.

Για τον ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 1

Προπονητής: Ε. Σκαπετοράχη

Παίκτριες: Σ. Κορρέ (Α), Ν. Δουκάκη, Μ. Τσώνη, Γ. Κασίμη, Δ. Νικολοπούλου-Τσατσαρώνη, Ο. Ψιλοπούλου, Γ. Δημητροπούλου, Ρ. Οκουνγκμποουα, Λ. Σπαρτιώτη, Β. Βλάχου, Δ. Νίκου (λ), Ε. Καπέτα (λ).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαρκάτης Φώτης, Κουρπανίδης Σπύρος

2014-11-01 20.42.20

2014-11-01 20.47.12

IMG_0626

IMG_0631

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.