Ομαλά εξελίσονται οι εκλογές για το Δ.Σ. του Συλλόγου Πευκακίων

εκλογές Πευκάκια 2-11-2014

Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στα γραφεία του Συλλόγου Πευκακίων “Η Αναγέννηση”. Αρκετοί κάτοικοι της περιοχής έχουν εκτελέσει το εκλογικό τους δικαίωμα και αναμένονται και οι υπόλοιποι. Η κάλπη θα κλείσει στις 18:00μμ.

Να σημειώσουμε ότι το εκάστοτε ΔΣ του Συλλόγου  Πευκακίων έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά θέματα γιατί ασχολείται με τη περιοχή της Αγίας Παρασκευής με τα σοβαρότερα προβλήματα, μια περιοχή που αναπτύσσεται μόλις τα τελευταία χρόνια.

Θα επαναλάβουμε ξανά ότι η συμμετοχή όλων μας στις συλλογικότητες  και μάλιστα αυτές που αφορούν τομείς της πόλης είναι όχι απλά σημαντική, αλλά απαραίτητη. Δεν αρκούν λίγοι εθελοντές να λύσουν τα προβλήματα, χρειάζονται και τη στήριξή μας.

Το AgiaParaskevi-images θα είναι σε διαρκή επικοινωνία και θα σας ενημερώσει για τα αποτελέσματα των εκλογών.

 

εκλογές πευκάκια 2-11-14

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.