Το «Θέατρο κατ΄Οίκων» Απο το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ

DSCN4760

Το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ του Δήμου Αγίας Παρασκευής δέχθηκε στις εγκαταστάσεις του, την Τρίτη 4-11- 2014, το  «Θέατρο κατ΄Οίκων» του Εθνικού Θεάτρου, το οποίο παρουσίασε την παράσταση «Η Οικογένεια, αυτός ο ιερός θεσμός», σε δραματική επεξεργασία και σκηνοθεσία της Στέλλας Ράπτη. Τους ρόλους της παράστασης, η οποία είναι βασισμένη σε μαρτυρίες γυναικών και σε λογοτεχνικά αποσπάσματα για την γυναικεία ματιά πάνω στην εμπειρία της οικογένειας, ερμήνευσαν η Κατερίνα Γαβαλά και η Στέλλα Ράπτη.

Η ψυχολογική υποστήριξη και η ένταξη των μελών έγινε από την κοινωνική λειτουργό Μαρίνα Καρβελη και την γυμνάστρια ειδικής αγωγής Αμαλία Κόκκινου.

«Το Θέατρο κατ΄Οίκων είναι ένα λογοπαίγνιο αλλά και μια κυριολεξία», λένε οι δημιουργοί του και συνεχίζουν: «Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που δεν μπορούν να έρθουν στο θέατρο. Όμως οι άνθρωποι αυτοί είναι εκείνοι που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη την ευεργετική επίδραση της τέχνης, και η προσπάθειά μας είναι να προσφέρουμε την εμπειρία της παράστασης σε όσους ανθρώπους το επιθυμούν. Έτσι, μια μικρή ευέλικτη ομάδα ηθοποιών ζωντανεύουν τον κόσμο της σκηνής στα πιο απροσδόκητα μέρη». 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.