Ο Δημήτρης Αποσκίτης μιλάει για την αποχώρησή του από την ΚΑΠ

Ο Δημήτρης Αποσκίτης αποχαιρέτησε την Αγία Παρασκευή πριν λίγες ημέρες προχωρώντας σε κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του με την ΚΑΠ. Θέλοντας να αποσαφηνίσει το πεδίο, ανάρτησε ένα κείμενο στη σελίδα του στο  facebook όπου αναφέρθηκε στο λόγο που τον οδήγησε στην αποχώρηση  και υπογράμμισε πως η πορεία της ομάδας δεν είναι τόσο κακή όσο παρουσιάζεται.

 

Το κείμενο της ανάρτησης:

Δημήτρης Αποσκίτης_XL“Νοιώθω την ανάγκη να γράψω δυο λόγια για την αποχώρηση μου από την ομάδα της Αγίας Παρασκευής λόγω του ότι διαβάζω σε κάποια blog ότι κοινή συναινέσει αποχώρησα από την ομάδα “πληρώνοντας” το “μάρμαρο” της κακής πορείας της ομάδας.

Διευκρινίζω λοιπόν τα εξής.

Αρχικά βρισκόμαστε μόλις στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η Αγία Παρασκευή κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι τον Χολαργό, (το αν μηδενίστηκε λόγω δελτίου δεν έχει βέβαια να κάνει με το αγωνιστικό τμήμα), έχασε εκτός έδρας από την Κύμη που είναι μια διεκδικήτρια με 14 πόντους, έκανε μια κακή ήττα στην έδρα της από τον Δούκα (και όταν λέω κακή δεν υποτιμώ την ομάδα του Δούκα αλλά το λέω γιατί ήταν εντός έδρας), με 1 πόντο στη λήξη και βρισκόμενη πίσω στο σκορ για πρώτη φορά, και έχασε ένα παιχνίδι στην Κρήτη από το Ηράκλειο, ούτε κατά διάνοια με κάτω τα χέρια όπως υποστηρίζουν ορισμένοι, αφού το σκορ ήταν, στο 35′, 70-64 με 2 φορές κατοχή της μπάλας δική μας και που απλά στο τέλος ήρθε η μεγάλη διαφορά, γιατί κυνηγώντας να γυρίσεις το παιχνίδι πολλές φορές ανοίγεις την διαφορά. Κανένας βέβαια φαντάζομαι δεν θεωρούσε ότι η Αγία Παρασκευή θα ήταν το φαβορί για την νίκη μέσα στην Κρήτη.

Η διαφωνία μου λοιπόν δεν έχει να κάνει με το κοινή συναινέσει γιατί όντως υπήρξε, ίσως με μια μικρή χρονικά απόκλιση, όσο για το “πληρώνοντας” το “μάρμαρο” της κακής πορείας. Η ομάδα έχει κάνει μέχρι στιγμής μια ήττα εκτός προγράμματος όντας μάλιστα μια απόλυτα νέα ομάδα χωρίς βασικό κορμό από πέρυσι. Η συναίνεση λοιπόν υπήρξε για προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα άλλης μορφής (που βεβαίως και δεν έχω σκοπό να αναφέρω δημόσια), και που μας οδήγησαν να συμφωνήσουμε στην λύση της συνεργασίας.

Ο λόγος που τα γραφώ είναι γιατί δεν επιτρέπω σε κανέναν μετά από 20 και βάλε χρόνια στους πάγκους να θεωρήσει ότι είμαι ένας προπονητής που με το πρώτο άσχημο αποτέλεσμα εγκαταλείπω την ομάδα χωρίς να πολεμήσω αρχικά για την πολλή δουλειά που έχει γίνει.

Εύχομαι καλή συνεχεία στην ομάδα, στα παιδιά και στους νέους προπονητές, και θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Οικονόμου για την ειλικρίνεια του από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε κάτι που σπανίζει στις μέρες μας και στο χώρο του μπάσκετ. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Ισίδωρο Κουτσο και Δημήτρη Πασπαλά για την εκπληκτική δουλειά που έκαναν και ειδικά για τον Ισίδωρο που αποχώρησε μαζί μου, θα πω το “εμείς δεν τελειώσαμε“.

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.