Α. Μουστόγιαννης στο ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ: “είστε αναγκασμένοι να διοικήσετε” (video)

IMG_2389 copyΑποφασισμένος να ταράξει τα νερά εμφανίζεται  ο κ. Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, επικεφαλής της παράταξης «Μια γενιά μπροστά», μετά την εκλογή του το Μάιο του ’14.

Συμμετέχει ενεργά, με καίριες επισημάνσεις και σωστή αντίδραση σε δύσκολες καταστάσεις. Πρόκειται για έναν νέο δημοτικό παράγοντα που τακτικά δίνει τις εξετάσεις του και φαίνεται να τις περνάει άνετα.

Έντονη ήταν η παρουσία του στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟΔΑΠ, στην ψήφιση του Προϋπολογισμού. Η τοποθέτησή του περιελάμβανε αντιπαραθέσεις και διαγραφή χαρακτηρισμών από τα πρακτικά, με εντολή προέδρου φυσικά.

Κατηγόρησε την παράταξη Σταθόπουλου ότι εξαιτίας της δεν άνοιξε το καλοκαίρι το cine σχολείο και αναρωτήθηκε με ποιο τρόπο θα το λειτουργήσουν το επόμενο καλοκαίρι, στράφηκε προς την Ένωση Γονέων λέγοντας πως «χαϊδεύουν» τη Διοίκηση. Μίλησε για αθέτηση των υποσχέσεων που έδωσε η σημερινή Διοίκηση προεκλογικά και τώρα δεν τις τηρεί, για παράδειγμα δεν υπάρχει στον προϋπολογισμό το Κέντρο Αθλιατρικής όπως είχαν υποσχεθεί, δεν διαφαίνεται καμία αναβάθμιση του αθλητισμού όπως είχαν υποσχεθεί, καμία δική τους «πινελιά στον προϋπολογισμό».

Απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Παπαμιχαήλ του είπε «είσαστε αναγκασμένοι να διοικήσετε και όχι να ρωτάτε τι έκαναν οι προηγούμενοι». Στη συνέχεια σχολίασε αρνητικά τα ποσά των 7500€ για επικοινωνία και 7500€ για διαφήμιση, θεωρώντας τα υπερβολικά.

Εκεί όμως που «έβγαλε από τα ρούχα του» τον πρόεδρο ήταν όταν κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή ότι υπόσχονταν διάφορα προεκλογικά για να «υφαρπάξετε τη ψήφο του λαού όπως και έγινε», φράση που εξέλαβε ως προσβολή για τον ίδιο και την παράταξή του ο κ. Παπαμιχαήλ και ζήτησε ευθύς να διαγραφεί από τα πρακτικά.

Σημείωση: Ένα φάουλ για τον κ. Παπαμιχαήλ. Θα έπρεπε να ζητήσει την ανάκληση της φράσης από τον κ. Μουστόγιαννη και όχι να τη διαγράψει. Έτσι αφήνει να αιωρούνται υπόνοιες.

Δείτε όμως τα βίντεο που ακολουθούν για να έχετε λεπτομερή εικόνα.

Μέρος 1ο

.

Μέρος 2ο

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.