Σύναψη σύμβασης του Αμερικάνικου Κολλεγίου με το Δήμο για το έργο “Αντιπλημμυρική Προστασία οδών Βορρά & Γραβιάς”

 χάρτης Βορρά-Γραβιάς

Λύση στα χρόνια προβλήματα που δημιουργεί η απορροή ομβρίων της οδού Γραβιάς στην ευρύτερη περιοχή, δίνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 19-11-14, ο Δήμος προχωράει στη σύναψη σύμβασης άνευ ανταλλάγματος με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, για την κατασκευή του έργου: «ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΔΩΝ ΒΟΡΡΑ (από Ζεγύρων έως Γραβιάς) ΓΡΑΒΙΑΣ (από Σπάρτης έως Αν. Μεσογείου)».

Το έργο, που αναμένεται να λύσει τα προβλήματα από τα όμβρια στην προαναφερθείσα περιοχή, περιλαμβάνει:

–        Κατασκευή αγωγού ομβρίων υδάτων.

–        Κατασκευή έξι (6) φρεατίων επίσκεψης, από τα οποία τα τέσσερα (4) θα κατασκευασθούν στο τμήμα του αγωγού της οδού Βορρά και τα υπόλοιπα δύο (2) στο τμήμα επί της οδού Γραβιάς.

–        Κατασκευή πέντε (5) φρεατίων υδροσυλλογής ενός στομίου.

–        Κατασκευή τεσσάρων (4) φρεατίων υδροσυλλογής δύο (2) στομίων.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.