Προσωρινά παραμένει πρόεδρος ο Μάκης Χάρχαρος

Μάκης ΧάρχαροςΕίναι γνωστό ότι εδώ και αρκετό διάστημα ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ κ. Μάκης Χάρχαρος είχε δηλώσει την επιθυμία του να αποσυρθεί από τη θέση του προέδρου του σωματείου εμπόρων μετά από 28 χρόνια και κάποια στιγμή στην πορεία  είχε δώσει και επίσημα την παραίτησή του. Η πρώτη επίσημη δήλωση έγινε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το 2013.

Όμως λόγου του ότι το θέμα αυτό αφορά τα καταστήματα μιας ολόκληρης πόλης, δεν ήταν δυνατόν η Ένωση να μείνει ακέφαλη (πράγμα που έγινε για μερικούς μήνες) έως ότου πραγματοποιηθούν οι εκλογές, ούτε να αναλάβει άλλος άτυπα.

Το πρόβλημα λύθηκε, όπως μας πληροφόρησε ο κ. Χάρχαρος σε συνομιλία που είχαμε,  κατά συνέπεια στο Πρωτοδικείο, το οποίο μετά από πρόταση, όρισε τον κ. Χάρχαρο να τελεί χρέη προέδρου έως τον Φεβρουάριο του 2015 που θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ώστε να μην είναι ακέφαλος ο εμπορικός κόσμος της Αγίας Παρασκευής.

Όπως μας είπε ο ίδιος, η πρόθεσή του να αποχωρήσει είναι αμετάκλητη, θα συνεχίσει όμως να προσφέρει τη βοήθειά του.

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.