Τα αποτελέσματα των εκλογών του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ”

Κορυβαντες-εφορευτική επιτροπήΗ εφορευτική επιτροπή:     Μαρία Ράπου, Α. Θεολογάκη, Μάνια Παλασάκη, Γιώτα Ντζούφρα

Να σας ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα των εκλογών του πολιτιστικού συλλόγου ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ Αγίας Παρασκευής, που διεξήχθησαν τη Δευτέρα 24/11/2014.

Μετά τη διαλογή των έγκυρων ψηφοδελτίων, ο αριθμός σταυρών που έλαβαν κατά σειρά οι υποψήφιοι για το Διοικητικό συμβούλιο είναι :

Πελέκης Ιάκωβος 75 σταυροί…
Βαληλής Μάκης 58 ”
Κόλλια Μαρία 43 ”
Ζαφειροπούλου Αλέκα 42 ”
Βήχου Ελισσάβετ 36 ”
Τσιαμπαλής Θωμάς 35 ”
Γιούλης Γιώργος 33 ”
Πάστρας Κωνσταντ. 24 ”
Θεοδοσίου Σάκης 22 ” και
Σιακούλης Θεόδωρος 22 ”
Τανή Μαρία 21 ”

Μετά τη διαλογή των έγκυρων ψηφοδελτίων, ο αριθμός σταυρών που έλαβαν κατά σειρά οι υποψήφιοι για τις θέσεις της εξελεγκτικής επιτροπής είναι :

Μαρινάκη Κική 47 σταυροί
Βαρδάκη Χρυσούλα 22 ”
Ποζιοπούλου Λία 21 ”
Σκούταρη Έλενα 19 ”
Εμμανουηλίδου Ρουμπίνη 13 ”
Καραμάση Ράνια 9 ”

koryvadesΤα μέλη της Εφορευτικής επιτροπής, Θεολογάκη Λίτσα, Ράπου Μαρία, Παλασάκη Μάνια και Ντζούφρα Παναγιώτα εύχονται ολόψυχα συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους και τους εκλεγμένους γιατί αυτή η επιτυχία τους σημαίνει μια ακόμη επιτυχία για το σύλλογο μας.


Με εκτίμηση προς όλους
τα μέλη της εφορευτικής.

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.