Ο Δήμος Αγ. Παρασκευής στο πρόγραμμα «ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ»

άστεγος-αγία παρασκευή copy

Εγκρίθηκε η ένταξη στο Πρόγραμμα «ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, της πρότασης που ο Δήμος Αγίας Παρασκευής υπέβαλε τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 στο πλαίσιο των δράσεων Στέγασης, Σίτισης και Κοινωνικής Φροντίδας για τους Άστεγους.

Ο  προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται σε 103.440 € και αφορά σε 12 άτομα.

Η πρόταση του Δήμου, όπως και των άλλων φορέων, αξιολογήθηκε από την αρμόδια επιτροπή που έλαβε υπόψη  τους διαθέσιμους πόρους του προγράμματος, την ευρύτερη δυνατή γεωγραφική κάλυψη της ομάδας στόχου και την περιοχή εφαρμογής του σχεδίου. Ενδεικτικά στοιχεία προϋπολογισμού και ωφελουμένων άλλων Δήμων που εγκρίθηκαν: Δήμος Αθηναίων 431.000 € & 50 άτομα,  Δήμος Καλλιθέας Αθήνα 103.440 € & 12 άτομα, Δήμος Χαϊδαρίου103.440 € & 12 άτομα, Δήμος Γλυφάδας 103.440 € & 12 άτομα.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.