Λείπουν λάμπες & προστατευτικά από τα φωτιστικά στην οδό Καραϊσκάκη. Τι απέγιναν αραγε;

Σε κάποιους προφανώς δεν άρεσε η μορφή των φωτιστικών στην οδό Καραϊσκάκη στον Τσακό Αγίας Παρασκευής και αποφάσισαν να την αλλάξουν!

 

λάμπα οδός Καραϊσκάκη copy

Με την ανάπλαση της περιοχής είχαν τοποθετηθεί από το Δήμο σύγχρονα επαναφορτιζόμενα ηλιακά φωτιστικά. Στην οδό Καραϊσκάκη όμως η εικόνα που παρουσιάζουν τουλάχιστον επτά (7) από αυτά είναι αποκαρδιωτική. Κάποιος ή κάποιοι έχουν αφαιρέσει τόσο τις λάμπες, όσο και το προστατευτικό γυαλί. Φαίνεται καθαρά ότι δεν τις έχουν σπάσει γιατί δεν υπάρχουν υπολείμματα γυαλιών πάνω στη βάση.

Είναι δε απορίας άξιο, πως κατάφεραν να ανέβουν ψηλά και να τα αφαιρέσουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί!

Δεν γνωρίζουμε τους “δράστες”, ούτε αν είναι συμπολίτες μας ή περαστικοί.

Ίσως ο Δήμος να πρέπει να επιληφθεί του θέματος και να αντικαταστήσει τουλάχιστον τις λάμπες και τα προστατευτικά που λείπουν.

λάμπα δρόμου ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

 

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter
Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.