Οριστικά στις 24 ομάδες του πρωταθλήματος οι κορασίδες-1 του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ

20141207_152254 πήγασος copy

Οριστικά κέρδισε το πέρασμα στην επόμενη φάση το βόλλεϋ του ΠΗΓΑΣΟΥ. Οι κορασίδες-1 μετά και τη χθεσινή νίκη επί του Χολαργού προκρίνονται στις 24 ομάδες της ΕΣΠΑΑΑ και συνεχίζουν τις αναμετρήσεις με στόχο το Final Four. Χθες αρκούσε να κερδηθεί ένα μόνο σετ, αλλά τελικά πήραν ολόκληρο τον αγώνα με 0-3.

Κατέλαβαν τη 2η θέση του ομίλου με 6 νίκες και μόλις 2 ήττες από τη σαφώς ανώτερη και αήττητη ΠΑΛΛΗΝΗ. 18 σετ υπέρ και 7 σετ κατά, έφεραν στις κορασίδες του ΠΗΓΑΣΟΥ-1 14 πολύτιμους βαθμούς.

Πρώτη στην επόμενη φάση περνάει  η γειτονική ΠΑΛΛΗΝΗ-1   χωρίς ούτε ένα χαμένο σετ, αν και απομένει να αντιμετωπίσει τον ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ, ο οποίος όμως βρίσκεται στην τελευταία θέσητης βαθμολογίας  και δεν δείχνει να έχει πολλές πιθανότητες.

Στο τέλος του αγώνα ο πρόεδρος κ. Σίμος Αντωνίου κέρασε γλυκά τα κορίτσια για την επιτυχία τους.

 

ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 1 – ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-1         0 – 3

Οι πόντοι των σετ: 14-25,  18-25 και   13-25

20141207_152128 πήγασος copyΟι παίκτριες του ΠΗΓΑΣΟΥ-1 : Γκίκα Νεφέλη (Α), Κοντού Αννα (λ), Λιβιεράτου Νεφέλη, Παπανικολάκη Νέλλη,  Παπανικολάου Μαρία, Αγγελή Αριάννα, Χινοπώρου Βερονίκη, Καλοκαιρινού Μαρία-Χριστίνα, Μωραΐτη Αγγελική Μαντζάνα Μαρία, Κυριαζή Χρύσα, Κοτσαρίδου Ζωή.

 

********

****************

κορασίδες-2 (6-12-14)

Αήττητες παραμένουν στην κορυφή οι κορασίδες-2 μετά και από τη νίκη επί του ΑΟ Παλλήνης-3 με 3-0.

ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-2 – ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ-3         3 – 0

Τα σετ έληξαν       25-14 / 25-7 / 25-9

Παίκτριες: Παπανικολάου Αναστασία (Α), Καρρά Σμαράγδα, Οικονομάκου Μαριάννα, Κεχρή Στέβη, Ασπρούδη Μαρίνα, Πικούλη Αικατερίνη, Κακοσούρη Φαίη,  Βαρδουλάκη Κων/να, Ανδριοπούλου Γεωργία, Σπυριδοπούλου Μαρία, Δημητρίου Ελεονώρα.

Επόμενο και τελευταίο  ματς το αναβληθέν με το Χολαργό στις 13/12/14 , ώρα 19:30μμ στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter
Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.