«σιγή ιχθύος» από το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο για την κατάληψη του Δημαρχείου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα η παράνομη κατάληψη του Δημαρχείου της πόλης μας και ο Δήμαρχος  Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννης Σταθόπουλος και η Παράταξή του τηρούν «σιγήν ιχθύος».

Δεν είναι δυνατόν να έχει καταληφθεί δημόσιος χώρος, οι Υπηρεσίες του Δήμου να μην λειτουργούν και οι δημότες να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν και να ταλαιπωρούνται και ο Δήμαρχος να παίζει τον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου.

Καλούμε το Δήμαρχο κ. Γιάννη Σταθόπουλο, να προβεί ΑΜΕΣΑ σε ενέργειες για τον τερματισμό της κατάληψης αυτής κατόπιν συνεννόησης με τους καταληψίες και σε περίπτωση που αυτές δεν καρποφορήσουν, να εφαρμόσει τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται.  Αλλιώς είναι συνυπεύθυνος για ο,τιδήποτε συμβεί.

Ο Επικεφαλής της Παράταξης

«Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»

Βασίλης Ζορμπάς

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter
Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.