Ημέρα αλληλεγγύης για το Δήμο με συγκέντρωση τροφίμων-φαρμάκων και το ΣΚΑΙ με παιχνίδια για τα παιδιά

20141213_115133 copy

Στο εμπορικό κέντρο VENUS στην Αγίου Ιωάννου ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και παράλληλα ο ΣΚΑΙ με την Εθνική Τράπεζα συγκέντρωναν παιχνίδια και ρούχα για τα παιδιά (την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου, για την ένωση  “Μαζί για το παιδί” και την ΕΛΕΠΑΠ.

20141213_114623 copy

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη όπως αντιλαμβάνεστε από τις φωτογραφίες. Είναι κατανοητό ότι όταν σε εκδηλώσεις προσφοράς εμπλέκονται παιδιά, η ευαισθησία και η καλοσύνη κάνουν μικρά θαύματα.

20141213_112540 copy

Εκεί συναντήσαμε την αντιδ/ρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ζωή Φωτεινού, την Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αντωνία Γκίνη και την προϊσταμένη του τμήματος κοινωνικής πολιτικής κ. Λύβια Κανέλλου.

20141213_112240 copy

 **************************

ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟ: ΧΙΟΥ & ΣΩΤΗΡΟΣ

20141213_123809 copy

Παράλληλα στη γωνία των οδών Χίου & Σωτήρος στο Κοντόπευκο πιστοί στο πρόγραμμά τους ο Δήμος Αγίας Παρασκευής  και η ΔΡΑΣ.Ε, βρέθηκαν στο ραντεβού που είχαν δώσει με τους δημότες.

Ο πρόεδρος του ΔΣ και εντεταλμένος για τις κοινωνικές δομές κ. Βλάχος και ο αντιδ/ρχος Διοίκησης κ. Χατζηανδρέου ήταν εκεί και συγκέντρωναν τα τρόφιμα & τα φάρμακα που πρόσφεραν οι πολίτες για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Φαρμακείο.

Μαζί τους και ο γραμματέας του συλλόγου Πευκακίων κ. Παπουτσής, που ομόρφυνε την ατμόσφαιρα με τη μουσική του παίζοντας σαξόφωνο και κορίτσια από τις δράσεις εθελοντών.

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων