Ο Σύλλογος Πευκακίων συγκέντρωσε τρόφιμα & ρουχισμό και τα πρόσφερε στη Στέγη Γερόντων

Η κοινωνική ευαισθησία του Συλλόγου Πευκακίων περνάει τα σύνορα της συνοικίας και φτάνει στην απάνω γειτονιά.

IMG_4113 copy

Κίνηση αλληλεγγύης από το Σύλλογο Πευκακίων αποτέλεσε η συλλογή τροφίμων, ειδών ρουχισμού και προσωπικής φροντίδας για συνδημότες μας που περνούν δύσκολες μέρες και αντιμετωπίζουν οξύ οικονομικό πρόβλημα. Στην προσπάθεια αυτή δραστηριοποιήθηκε όλο το ΔΣ και μαζί τους ο πρ. πρόεδρος κ. Γεώργιος Γεωργίου.

ΔΣ Πευκακίων - συλλογή τροφίμων copy

Μην ξεχνάμε ότι ο Σύλλογος ενεργεί σε μια περιοχή της Αγίας Παρασκευής με πάρα πολλά και ζωτικά προβλήματα, όμως συμπαραστέκεται και συμμετέχει σε όλες τις περιοχές της πόλης ως αρωγός των εκεί Συλλόγων.

Τα είδη που μαζεύτηκαν προσφέρθηκαν σήμερα το απόγευμα (22/12/14) στη Στέγη Γερόντων στην περιοχή του Τσακού.

Μια αντιπροσωπεία που αποτελούνταν από τον πρόεδρο κ. Στέφανο Μπακογιάννη, το μέλος κ. Αγγελική Σκοτίδα και την πρ. αντιπρόεδρο  κ. Αγλαΐα Γεωργακοπούλου βρέθηκαν στο χώρο της Στέγης και παρέδωσαν τα πράγματα. Εκεί τους υποδέχτηκαν ευγενικά η γραμματέας κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου και η κ. Άννα Στεργίου που βοηθάνε ουσιαστικά και με καλή θέληση στη λειτουργία της Στέγης.

Η προσφορά της Στέγης Γερόντων είναι υψηλής σημασίας γιατί εκτός των τροφίμων που φροντίζει, μοιράζει και περίπου 120 μερίδες φαγητού σε άπορους συμπολίτες μας.

IMG_4107 copyΕικόνες από το παζάρι που ξεκίνησε στη Στέγη Γερόντων για τις ανάγκες του ιδρύματος

IMG_4108 copy

.

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.